4 tizenéves fiú követi a részeg lányt az “apjával” – aztán rájönnek, hogy valami nagyon nincs rendben és azonnal cselekednek

Nem könnyű megbízni ösztöneinkben, főleg akkor, ha valaki más van bajban. Mindig van valami oka annak, ha az ember nem mer közbeavatkozni ha tudja, valami rossz fog történni. De ilyenkor fontos, hogy legalább szóljunk valakinek.

Négy fiú különleges kitüntetésben részesült, miután láttak egy férfit aki egy részeg lányt kísért valahová.

A fiúk egy jól öltözött férfit láttak, aki egy lányt kísért a parkban. A lány úgy tűnt nagyon sok alkoholt ivott és láthatólag mérges is volt.

“Kiabált aztán üvöltözött. Egyszerűen el akart menni onnan. A lány koszos volt és ittas”, mondta az egyik fiú, Carsyn Wright a CBC-nek.

Ennek eredményeképpen a fiúk odamentek a férfihoz és megkérdezték, minden rendben van-e.

Amikor azt mondta, hogy ő a lány apjának a barátja, és egyszerűen csak vigyázott rá, nem voltak biztosak abban, hogyan reagáljanak. Amikor a lány maga nem tiltakozott, azon tűnődtek, vajon ott hagyhatják-e őket.

A fiúk úgy érezték, hogy minden rendben van de azért mégis követni kezdték a férfit.

Egy idő után látták, hogy a férfi és a lány egy lépcsőn fekszenek és a férfi bántalmazni akarja a lányt.

A fiúk azonnal közbeléptek.

“A férfi félrelökött engem és gyorsan el akart menekülni. Csak nevetett. Agresszívan félrelökött, mintha én nem tudtam volna megakadályozni, hogy elmenjen,” mondta Arnaud Nimenya a CBC-nek

Az egyik fiú a lány mellett maradt, hogy biztonságban legyen. A másik három fiú pedig a férfi után szaladt. A rendőrséget is kihívták és a megérkezésük után hamar el is fogták a férfit.

A rendőrök megdicsérték a fiúkat, ők viszont azt gondolták nem helyes amit tettek mert verekedtek a férfival. Nem kellett aggódniuk emiatt, sőt kitüntetést is kaptak.

Szerintünk is megérdemelték ezt! Oszd meg ezt a cikket barátaival a Facebookon, ha azt gondolod, hogy Arnaud, Carsyn, James és Starlyn valódi hősök!