Videó: Az aggódó kutya kihúzza a lányt a partra

Sok időt és türelmet ígénybe vesz a gyermekek nevelése – különösen az első években. Emiatt sokan úgy döntenek, hogy egész életükben testőr szerepet játszanak majd a gyermek életében. Vannak azonban olyan szülőkk is, akik másként csinálják.

 

Ezek az úgynevezett túlságosan aggodalmaskodó szülők, akik a legkisebb veszélytől is meg akarják védeni a kis utódokat. Természetesen ez nem minden esetben szolgálja a gyermek javát, de ezt a kérdést ma este nyitva hagyjuk. Tény, hogy nemcsak az emberek nyújtanak túlzott védelemet gyermekük iránt, legalábbis az alábbi videó ezt igazolja.

A csodálatos felvételt Észak-Franciaország egyik tengerparján örökítették meg, ahol a nagyapa unokájával és kutyájával élvezték a napsütést és a hűvos tengert.

Míg a kislány élvezte a hullámokat, Mátyás, a kutya védelmező szerepet játszott. Annak ellenére, hogy a kislány nincs életveszélyes helyzetben, a kutya mégis biztonságosabbnak látja, hogy a gyermek a parton legyen, ezért őrangyalként kihúzza a vízből. A megmentett gyerek pedig boldogan sikoltozik a túlságosan aggódó őrangyalának.

 

 

 

Kétség nélkül ez egy sikeres mentőakció volt. Tényleg nem kell aggódni a kislányért, amikor Mátyás a közelben van. Nagyon kedves és megbízható kutya!