11 izgalmas tény a férfiakról, amit még ők sem tudnak magukról!

A nők a férfiak megszámlálhatatlan dologban különböznek egymástól. Legyen szó a gondolkodásmódról, vagy éppen arról, hogyan cselekednek egyes szituációkban. De ez így van jól, különben nagyon unalmas lenne az élet.

1. Ha a nők valamit fel akarnak venni a földről, akkor általában leguggolnak érte, míg a férfiak csak egyszerűen lehajolnak.

2. A nők gyakran álmodnak megcsalásról, vagy családdal kapcsolatos dolgokról, míg a férfiak többnyire katasztrófákról.

3. Egy férfi ha felszeretné hívni magára egy nő figyelmét, akkor az övébe akasztja az ujját. Ez a póz a férfi tudatalattijában van, mellyel azt próbálják megmutatni, hogy milyen bátrak, büszkék és erősek.

4. A férfiak szeretik, ha egy másik férfi megdicséri őket. Nem kel rosszra gondolni, csupán csak az áll a háttérben, hogy úgy gondolják a férfiak sokkal őszintébbek egymással.

5. Tévhit, hogy a férfiak a sovány, vékony lányokra buknak, sokkal inkább az egészséges, sportos testalkatot részesítik előnyben.

6. A férfi barátságokat leginkább a közös érdeklődés és hobbik kötik össze, emiatt jobban élvezik egymás társaságát, mint a női társaságot, akiknek a barátsága inkább az érzelmeken és egymás támogatásán alapul.

7. A férfiak majdnem dupla annyit esznek egy nő társaságában. Bizonyos kutatások megállapították, hogy tudatalatt ezzel fejezik ki a büszkeségüket és a dominanciájukat.

8. Egy tanulmány szerint a férfiak életmódját nagyban befolyásolja az IQ-juk. Többek között a tanulmányban az is kiderült, hogy az alacsony intelligenciájú férfiak több alkoholt fogyasztanak, mint a magasabb IQ-val rendelkezők.

9. A férfiak minél idősebbek, annál lazább, lengébb ruhákat kezdenek el hordani. Fiatalon még a feszes nadrágokat részesítik előnyben, addig idősebb korban már a lazább nadrágokat preferálják.

10. Kutatások szerint a férfiak 18-50 éves korukig közel 1 évet töltenek el a nők megbámulásával. A nők viszont ugyanezen idő alatt csak fél évet a férfiak nézegetésével.

11. A férfiak kétszer annyit hazudnak egy nap alatt, mint a nők. Ezeknek a hazugságoknak a többsége azonban csak apróság, mely a főnöküknek vagy a párjuknak szól.