Így néznek ki most a színészek a filmekből, amiket imádtunk nézni a 90-es években

Az internet kora előtt a fiatalok nem akartak Instagram sztárok lenni, de olyan színészek viszont igen, akiket a filmekben és tévésorozatokban láttak. Mindig készen állunk arra, hogy újra megnézzük a régi filmeket, mint például a Léon, a profi, Beethoven, Reszkessetek, betörők!, Szellemirtók és mások. De hogy változtak meg a kedvenc karaktereink?

Úgy döntöttünk, hogy megnézzük hogyan változtak meg a kedvenc színészeink.

1. ALISAN PORTER

Az 1991-ben bemutatott Huncutka című film a kilencvenes évek egyik közkedvelt családi vígjátékának számított. A mai napig sokan emlékeznek a főszereplő kislányra, aki hatalmas, göndör hajkoronájával vonta magára a figyelmet. Alisan Porter mindössze tízéves volt, amikor eljátszhatta Huncutkát, az árva kislányt. Az egykori gyereksztárból igazi bombázó lett, ráadásul már két gyereke is van.

 

View this post on Instagram

 

2 years and you’re still the best choice I ever made @Xtina ?

A post shared by Alisan Porter (@iam_alisanporter) on

2. KELLY MCGILLIS

Kelly McGillis a 61. születésnapját ünnepelte. A színésznő külseje nagyon megváltozott, aki csak a Top Gunból ismeri, biztosan elmenne mellette az utcán. Ráadásul az utóbbi időben több kilót is felszedett magára. Nem ő az egyetlen híresség, akinek az alakja megváltozott az utóbbi időben – képes összeállításunkban olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik meghíztak az évek alatt.

3. MEG RYAN

Meg Ryan a nyolcvanas években kezdett el színészkedni, a nagy áttörést pedig az 1989-es Harry és Sally című film hozta meg számára. A kilencvenes években ő volt az egyik legfelkapottabb színésznő, angyali arcáért csak úgy rajongtak a férfiak. Meg Ryan azonban az idő előrehaladtával egyre több sebészeti beavatkozáson esett át.

4. CHRISTOPHER CASTILE

5. NICHOLLE TOM

Már 8 éves korában megkezdődött színészi karrierje, amikor ikertestvérével több reklámban szerepelt. Ezután Seattle-be, majd 3 év múlva Los Angelesbe költözött családjával. Itt először a Young Actors Premier School-ban, majd Margrit Polak tanítványaként a The Lee Strassberg Theatre and Film Institute-ban tanult. 1992-ben megkapta Ryce Newton szerepét a Beethoven című filmben, ami meghozta neki a világhírnevet. Ugyanebben az évben vendégszereplőként feltűnt a Beverly Hills 90210 néhány epizódjában.

Egy év múlva szerepelt a Beethoven második részében is, majd a filmből készült rajzfilmben szinkronizált. 1993-ban Margaret Sheffield karakterét formálta meg a Dadus című sorozatban, ami szintén sikernek bizonyult. 2000-ben a Pánikban tűnt fel, mely nagy sikert aratott a Sundance Filmfesztiválon. Egy kisebb szerep erejéig láthattuk 2001-ben A neveletlen hercegnőben is. Ezt követően olyan televíziós szériákban játszott, mint a Mentalista, a Döglött akták, a Castle vagy a Gyilkos elmék. Utolsó filmszerepe 2015-ben a Satan’s Return volt. Egy ideig egy párt alkotott Justin Willman bűvésszel.

6. MARLON WAYANS

Marlon L. Wayans (New York, 1972. július 23.–) amerikai színész és forgatókönyvíró. Anyja Elvira, édesapja Howell, testvérei: Kim Wayans, Keenen Ivory Wayans, Damon Wayans, Nadia Wayans, Shawn Wayans és Elvira Wayans. Több filmben is szerepelt fivérével Shawn Wayans-szal, ilyen pl: a Feketék fehéren, Kis csávó, Táncfilm, Horrorra Akadva 1-2.

7. MATTHEW LILLARD

Matthew Lillard amerikai színész. Michigan államban született, ám kisiskolás kora óta Kaliforniában él. A filmvásznon előszeretettel alakít vad, antiszociális karaktereket vagy izgága különcöket. Gyakran dolgozik együtt Freddie Prinze Jr.-ral.

8. BILL MURRAY

William James Murray Golden Globe-díjas amerikai komikus és színész. Ismertségét a Saturday Night Live amerikai tévéműsornak köszönheti, a filmvilágban pedig a Szellemirtók és az Idétlen időkig című filmeknek.

9. ALICIA SILVERSTONE

Alicia Silverstone amerikai színésznő, modell. Leginkább a Spinédzserek és a Batman és Robin című filmekből ismert. Az Aerosmith három videoklipjében is szerepelt.

10. JEAN RENO

Jean Reno, eredeti nevén Juan Moreno y Herrera-Jiménez francia színész. Francia, angol, japán, spanyol és olasz nyelven dolgozik; olyan filmekben szerepelt, mint a Bíbor folyók, a Godzilla, A Da Vinci-kód, a Mission: Impossible, a Ronin és a Léon, a profi.

11. ANDIE MACDOWELL

Rosalie Anderson “Andie” MacDowell amerikai modell és színésznő. A Sze’x, hazugság, videó főszerepe Arany Glóbusz jelölést eredményezett, valamint megkapta a legjobb színésznőnek járó Independent Spiritet, illetve a Los Angeles Film Critics Association díját.

12. NICOLAS CAGE

Nicolas Cage eredeti nevén Nicolas Kim Coppola, Oscar-díjas amerikai színész, rendező. producer. Jellemző magyar szinkronhangja Józsa Imre volt.

13. JEFF DANIELS

A stúdió sokáig túráztatta a színészt Ma már nehéz lenne elképzelni a Dumb és Dumbert Carrey és Daniels nélkül, de mint az egy friss interjúból kiderült, a stúdió valaki mást akart Daniels szerepére.

BÓNUSZ: MAGGIE WHEELER, JANICE A “JÓBARÁTOKBÓL”

Margaret Emily Wheeler (Jakobson) 1961. augusztus 7-én látta meg a napvilágot Manhattan-ben. Édesanyja Barbara, író, édesapja John Jakobson a New York Stock Exchange tagja.

Az 1980-as években a színésznő még Jakobson néven főként a hangját kölcsönözte olyan animációs sorozatok karaktereinek, mint a Silver Hawks, a Karate Kat és a Mini-Monsters. Majd 1994-ben jelentkezett Monica Geller szerepére a Jóbarátok című sorozatban, amelyről többszöri meghallgatás után lecsúszott, ám a producereknek annyira tetszett Wheeler stílusa, hogy végül felajánlották neki a rikácsoló hangú Janice Goralnik szerepét, aki először Chandler barátnőjeként tűnt fel a sorozat első évadaiban, ám a későbbiekben többször visszatért a közkedvelt karakter és legalább egy rész erejéig minden egyes évadban feltűnt. Ezzel Wheeler lett a sorozat egyik leggyakoribb vendégszereplője Christina Pickles és Elliot Guild mellett, akik Monica és Ross szüleit alakították.