16 dolog, ami alapján egy férfi eldönti, hogy ráhajt-e a nőre!

Egy nő, ha tudja használni a csáberejét, akkor bármelyik férfit képes lehet levenni a lábáról. Mert lehet egy nő bármilyen csinos vagy szép, a férfiak csak akkor veszik komolyan, ha van kisugárzása, és ízig-vérig nő. Ami nem a nagy keblektől és a kihívó ruháktól lesz. Egy felmérés során férfiakat kérdeztek meg arról, hogy mik azok a dolgok, amik leginkább megfogják őket egy nőben. A válaszokat összegezve ez az eredmény jött ki (nem fontossági sorrendben):

1. Parfüm

A férfiak szeretik az illatos nőket. De csak akkor, ha az még egy bizonyos határon belül van. Senki sem szereti, ha olyan ember közelében van, akire ráborult egy komplett drogéria.

2. Szemöldök

A férfiak általában nem szeretik a rajzolt szemöldököket. Tény, hogy egy szép szemöldök el tudja vonni a figyelmet egyes hiányosságokról az arcon, de kinek mi a szép?

3. Smink

Egyetlen férfi sem szereti a vakolatot, csak a szolid, és elegáns sminket.

4. Köröm

A kulcsszó az ízléses! Egyébként a férfiak igen is észre fogják venni az ápolatlan körmöket. Ne felejtsd el, hogy az ápolatlanság egyik jele, ha valakinek igénytelen körmei vannak.

5. Szempilla

Itt picit megoszlanak a vélemények. Egyes férfiak szeretik a hosszú műszempillákat, míg mások természetellenesnek gondolják. Ez inkább arról szól, hogy mennyire sikerült jó méretet választani és azt jól feltenni.

6. Arcbőr

Igen! Figyelni fognak a bőrödre! Észreveszik a pattanást az orrodon, de nem annyira zavarja őket, mint téged! Azért célszerű megszüntetni a problémát, ami okozza. Rossz táplálkozás, életvitel, kozmetikumok stb. Törődj magaddal!

7. Cipő

A koszos cipő azt sugallja, hogy igénytelen vagy! Figyelj a cipődre!

8. Lábak

Meglepő módon nem igazán zavarja a pasikat, ha nem teljesen simák a lábaid. Na, persze ha csak tapintással érezhető, de nem látható.

9. Kopott ruhák

Ebben megoszlanak a vélemények. Van, aki észre sem veszi, és van, akit kifejezetten zavar. Ha nem muszáj, azért ne hordjunk kopott, elszíneződött ruhákat.

10. Striák

Hidd el, hogy sokkal kevésbé zavarja őket mint téged! A természet velejárója. Na persze, ha egy elhízás miatt jöttek elő, akkor az annak a jele lehet, hogy ideje odafigyelni magadra.

11. Gyűrött ruha

Erre is figyelj oda! Nem lehet gyűrött a ruhád. Persze most nem arról van szó, hogy beülsz a kocsiba, bekapcsolod a biztonsági övet és máris nem sima az inged. Ez azért belefér…

12. Hajmosás

Észre sem veszik, ha nem mosol minden nap hajat, de azért ne hagyd, hogy elzsírosodjon. Az már fel fog tűnni mindenkinek.

13. Pocak

Lányok, fellélegezhettek! A férfiak 90%-át egyáltalán nem zavarja egy kis “hastáncos” pocak, sőt, sokaknak kifejezetten tetszik.

14. Dohányzás

Kell ezt egyáltalán magyarázni? Rendkívül kiábrándító a férfiak számára.

15. Szép fehérnemű

Különösebb magyarázatra ez sem szorul. A férfiak oda vannak a szép darabokért.

16. Káromkodás

Ha folyamatosan átkozódsz, mint egy kocsis, akkor azzal elhajtod a pasikat. Néha persze elkáromkodjuk magunkat, ha olyan történik, de azért van ennek valahol nőiesebb módja is, próbáljátok meg úgy csinálni.