A 69 éves Lindának elege lett a kopott hajából – a fodrász átalakítása 20 évvel fiatalabbá varázsolta

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor valami újat szeretnénk, legyen az ruha, munka vagy akár új környezet.

De a 69 éves Lindának (Panama, USA) ez a hajáról szólt. Úgy érezte, ideje volt egy friss stílusban üdvözölni az új évszakot.

Ezért úgy döntött, hogy Minneapolisba utazik, és meglátogatja az “Átalakító fickót” -ot, azaz Christopher Hopkins-t, hogy megkapja az új frizuráját.

Elmagyarázza, hogy eljött az ideje egy új kezdetnek, és a híres fodrász saját YouTube oldalán azt mondja Linda, hogy változtatásra van szüksége, miután “nehéz időkön” ment keresztül.

Christopher először Linda hajára néz.

A sztár stylist elmondja Lindának, hogy ki akarja hozni a haj természetességét, és még egy kevés szőke hozzáadásával még jobban kiemeli a stílusát!

Linda elmondja, hogy a 20-as évei óta nem szőke volt! Nehéz elhinni, hogy ez a hölgy majdnem 69 éves, amikor megláttam az átalakulást.

Lehet, hogy az emberek kommentálják Linda csodálatos átalakulását, mondván, hogy olyan, mint egy filmsztár. És egyet kell értenem, teljesen másképp néz ki!

Linda elmondja a kamerának, hogy mosolygott, miután látta az átalakulását, amit később elismer, hogy évek óta meg kellett volna tegye.

Nézd meg ezt a csodálatos átalakulást az alábbi videóban, és oszd meg, ha úgy gondolod, hogy Christopher egy igazi varázsló!