Már látszik : ekkor érkezik az első hó! Mutatjuk mikor jön az igazi tél! EZEN A NAPON ESIK LE AZ ELSŐ HÓ

Először nézzük meg mi várható a napokban:Csütörtökön délután a gyengén felhős és erősen felhős területeken egyaránt jelen lesznek, elszórtan várható gyenge eső, záporeső. A légmozgás mérsékelt marad, a délutáni csúcsértékek 18, 23 fok között alakulnak.

Pénteken délelőtt változóan felhős lesz az ég, a Dunántúlon néhol, a Tiszántúlon szórványosan alakulhat ki gyenge eső, záporeső, egy-egy zivatar is előfordulhat. Délután többfelé felszakadozik a felhőzet és kisüt a nap, a Tiszántúlon marad helyenként erősen felhős az ég. A Duna vonalától keletre elszórtan, másutt néhol alakulhatnak ki záporok, kis eséllyel egy-egy zivatar is előfordulhat. Mérsékelt lesz az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 22 fok között alakul.

Szombaton a hajnali órákban több helyen párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. A pára és köd feloszlását követően közepesen felhős lesz az ég, helyenként záporok alakulhatnak ki. Megélénkül az északi szél. Kora délután 17, 22 fok várható.

Vasárnap a gyengén felhős és erősen felhős időszakok egyaránt jelen lesznek, szórványosan alakulhatnak ki záporok. Észak felől hideg levegő áramlik fölénk. Megerősödik az északi szél. 9, 14 fokra számíthatunk.