8 dolog, amit tudni kell Jason Momoáról és ez az, amiért annyira a megszállottjai vagyunk

Oké, ő Khal Drogo a vad harcos a Trónok harcában, aki mindig félmeztelen (és mutatogatja az elképesztően kockás hasát), de ezenkívül rengeteg szeretnivaló dolog van a színész életében, amiért mi is odáig vagyunk érte.

Jason Momoa úgy néz ki, mintha egy viking harcos, egy hawaii keveréke lenne, de nem csak a jóképűsége az, amiért nők milliói olvadoznak tőle. A színész sármos, tehetséges, romantikus és mondtuk már, hogy jóképű? Ha eddig még nem ismerted meg Jason Momoa-t, akkor ajánljuk a következő tudnivalókat a színészről, akivel sokat fogunk mostanság találkozni, hiszen ő lesz a novemberben bemutatásra kerülő Aquaman főszereplője is.

1. VAN BENNE TŰZ, ÉS EZT NEM FÉL MEGMUTATNI

Amikor Jason elment a Trónok harca válogatására, senki sem sejtette, hogy ő kapja meg Khal Drogo szerepét. Momoa azonban lazán besétált bőrkabátban a steril kék szobába, és elkezdte nyomni a haka-t, ami egy hagyományos csendes-óceáni háborús tánc. “A haka egy szent dolog, amit édesapám tanított nekem” – mondta egy interjúban a színész, aki ezzel a produkcióval be is táncolta magát a sorozatba.

2. NEM FÉL A FIZIKAI KONTAKTÓL

Momoa a tavalyi Comic-Con beszélgetése alatt összetört egy széket, csak hogy demonstrálja Az Igazság Ligája filmben hozott karakterét, akit nem lehet irányítani. A színész egyáltalán nem fél attól, hogy a szerepei kedvéért fizikai kontaktba kerüljön bárkivel. Nem egy ütést kapott már, mert nem kér dublőrt. A Conan forgatása előtt egy barátját kérte meg, hogy húzzon be neki, hogy még barbárabb külseje legyen, hogy megkaphassa a szerepet. “Mindig el van törve az orrom és tele vagyok véraláfutásokkal, de nem szégyellem” – mondta a színész egy interjúban.

3. NAGYON CSALÁDCENTRIKUS

Hollywood egyik legmenőbb párosa minden bizonnyal Jason és a felesége Lisa, akik két boldog és gyönyörű gyermeket nevelnek. Momoa szívesen megmutatja a családját az Instagramon, mindig menő képeket tölt fel négyükről.

4. EGY IGAZI RENESZÁNSZ EMBER

Úgy tűnik Jason Momoa egy igazi tálentum, bármibe is fog abban menő lesz. A színész nem csak egy-egy szerepe miatt gyúrja ki magát, hanem aktív életet él. Imád falat mászni, szeret snowboardozni, túrázni, gördeszkázni és hegyi kerékpározni. Szabadidejében könyveket olvas, buddhista tanulmányokban képzni magát és haikukat ír. Azt mondtuk már, hogy gitározik is? Imádjuk, hogy ennyire sokszínű!

5. ILYENEKET NYILATKOZIK:

“Azt gondolom, hogy a férfinak igazi férfinak kell lennie, hogy megtarsa a nőt, ahogy azt a nők szeretnék. Csak tedd, amit a nőd akar, és jók lesztek együtt, és boldogan haltok meg ha eljön az idő.”

6. FONTOS NEKI A HAWAII ÖRÖKSÉG

Momoa számára a legmenőbb dolog, hogy elnyerte az atlantiszi Aquaman szerepét. “Nincs sok barna bőrű szuperhős, alig várom, hogy én képviseljem a polinézeket, a bennszülötteket.” – mondta nemrég a színész. Jason sokszor ellátogat Hawaii-ra, tartja a szokásokat, és ezt átadja a gyerekeinek is.

 

View this post on Instagram

 

What the hell is da Hawaiian doing in northern Iceland. Send me mana it’s going to be a crazy fucking day ???ALOHA AC

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

7. JÓ HUMORA VAN

Ez nem csak az általa alakított Aquaman szerepében van így, hanem az életben is. Ha követed őt Instagramon (ajánljuk nagyon!) akkor megláthatod, hogy mindent kiparodizál, de ezt úgy teszi, hogy nem bánt meg másokat.

8. Ő LESZ AQUAMAN

Mi biztos, hogy megnézzük majd a filmet, amiben a tengerek istenét játssza majd Jason, aki ilyen menő jelmezben fogja majd elolvasztani a nők szívét a mozitermekben.