A 44 év házasság után elvált nő lenyűgöző átalakulást kapott – évtizedeket letagadhat az életkorából

Van, amikor az életben megrekedünk valahol. Legyen ez egy probléma, egy helyzet, vagy kár egy házasság. Mindenki tudja, hogy milyen nehéz váltani!

Nézzük csak Vicki helyzetét, aki 44 év házasság után döntött úgy, hogy új életet kezd egy válás után. Biztos, hogy a válásra megvannak a maga okai. De ettől még nem könnyebb!

El tudod képzelni, hogy milyen nyomás ez valakinek, aki 18 évesen randevúzott utoljára? De hogy kezdjük? Újra kirívó figyelmet fordítani a külsőnkre, hogyan legyünk szépek és vonzóak?

A fodrászmester, Christopher Hopkins tudta, hogy Vicki gyönyörű, csak már régen volt, hogy valaki ezt kihozta belőle. De azt is tudta, hogy ő képes erre. Mi is lehetne jobb módja egy újrakezdésnek, mint a saját külsőnk átalakítása.

Nézd csak meg, hogy Vicki mennyit változott! Sok sikert kívánunk neki az újrakezdéshez!

Christopher tudta, hogy képes lesz Vicki-t gyönyörűvé tenni – a nagylelkű asszony minden bizonnyal tele volt energiával, és csak arról volt szó, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a teste is tükrözi.

Tehát munkához látott.

Nézd meg a hihetetlen átalakulását az alábbi videóban.

A házasság felbontása nem könnyű – különösen hosszú évek után. De nagyon örülök Vicki-nek – a jövő sok izgalmas dolgot tartogat a számára. És egy ilyen nagyszerű új megjelenéssel biztosan még boldogabb lesz, amikor elkezdi az új életét. Oszd meg, hogy ezzel kívánjunk neki sok szerencsét!