A volt pasija “kövér vízilónak” nevezte: Most 67 kg-ot fogyott, és a teste hihetetlenül néz ki

Tudjátok, vannak azok a sztorik, amikor a bunkó férfiak lekövérezik a barátnőjüket, és kvázi felszólítják őket, hogy fogyjanak le. Nos, a 28 éves Christine Carter történetéből sem hiányzik az ütnivaló hím, de maga a sztori a fentieknek pont az ellenkezője.

A 28 éves lány mindig is túlsúlyos volt, és bár a barátja nem akarta, hogy diétázni kezdjen, ő mégis belevágott a dologba. Hiába lett azonban egyre vékonyabb és csinosabb, a férfi nem örült a sikereinek, csak többet féltékenykedett.

 

View this post on Instagram

 

Three words to describe me before weight loss: afraid, timid, and a doormat. I had no hustle. I had no drive. I had no strength left. I was so depressed it was hard to even get out of bed in the morning. I didn’t need a physical transformation… I needed a TOTAL transformation of mind and body. Through this process I fell in LOVE with the idea of designing my life. It didn’t matter who I was right now. It didn’t matter who I had been. All that mattered was who I was BECOMING. This was the mentality that helped me stick it out-once and for all. Along the way I found my hustle. I found my drive. I found my perseverance to succeed no matter what. Did I have struggles? Yes. Did I fail? Yes. But I found the STRENGTH to press on. What kind of life are YOU designing? . #tribestrong #weightlosshero #wlhtribe #weightlossjourney #weightlossmotivation #weightlosstransformation #fitspiration #extremeweightloss #wls #keto #vsg

A post shared by Christine Carter (@weightlosshero) on

„Folyton megszabta, hogy mit vegyek fel, és szentül meg volt róla győződve, hogy amíg kövér maradok, addig nem hagyom el. Azt sem szerette, ha elmentem szórakozni a barátaimmal, sokszor csak vízilónak nevezett” – nyilatkozta a DailyMailnek, majd hozzátette: amíg volt rajta felesleg, úgy gondolta, nem érdemel jobb társat.

SZAKÍTOTT, HOGY NYUGODTAN DIÉTÁZHASSON

Szerencsére Christine gondolkodásmódja azonmód megváltozott, ahogy belevágott a fogyókúrába. Rájött, hogy boldogtalan, és hogy nem akar többé ilyen párkapcsolatban élni. Elhagyta manipulatív kedvesét, akiről a diéta kezdeti időszakában nyilvánvalóvá vált, hogy támogatás helyett csak gátolja célja elérésében.

A TELJES ÉLETMÓDVÁLTÁS MEGHOZTA AZ EREDMÉNYÉT

A fogyókúra kezdetén Christine súlya 124 kg volt. Először gyomorballon műtétet csináltatott, aminek segítségével 22 kg-ot dobott le, majd az életmódváltás segítségével további 45 kg olvadt le róla – ez összesen 67 kg.

Letette a cigarettát, felhagyott a szénhidráttal, illetve a cukorral dúsított élelmiszerek fogyasztásával, a fittségéről pedig személyi edző gondoskodott.

A drasztikus fogyás azonban a bőrén is nyomot hagyott, így plasztikai műtétek segítségével szabadult meg a fölösleges, lógó mennyiségtől.

NEM A FOGYÁS A LEGNAGYOBB DOLOG

A történetében egyébként nem a fogyás a legfontosabb, hanem az, hogy volt benne elég erő ahhoz, hogy szakítson a párjával. Nem hagyta, hogy visszahúzza, hogy eltántorítsa a céljaitól, hogy tönkretegye őt a negativitásával. Ha ezt nem lépi meg, még mindig boldogtalanul tengetné mindennapjait.

„Légy bátor! Ha csak egy fogadalmat is teszel ebben az évben, állj ki mellette maximálisan. Ahelyett, hogy csak az egyik lábujjaddal tesztelnéd a víz hőmérsékletét, gázolj bele teljes testtel, fesztelenül, felszabadultan. Képzeld el azt az embert, akivé válni akarsz és az életet, amit ki akarsz alakítani magadnak, és kövess el mindent, hogy elérd. Higgy magadban. Higgy a szépségedben. Bármit csinálsz, csináld szenvedéllyel!” – írta egyik képe mellé.

 

View this post on Instagram

 

No filter-just me! ❤ I get asked a lot about stretch marks: I absolutely have em! Not many people will lose 150 pounds and walk away with none… . When I first wanted to lose weight I thought “well even if I lose all the weight, I’ll still have saggy skin and stretch marks so what’s the point?” Looking back-this thinking was ridiculous. . I never thought I could afford a tummy tuck. Despite all odds I worked my butt off so that I could have one. And the stretch marks? They are just battle scars. Reminders of the battles I fought, and won. . We think about weight loss wrong-and let it become overwhelming. WHO CARES if you have some loose skin? WHO CARES if you have stretch marks? WHO CARES if you have a huge tummy tuck scar? You are fighting for the kind of life you want to live. And I promise…being overweight certainly doesn’t feel better. . Whatever your goals this week: I believe in you. I just pray that you have the courage to believe in yourself ?

A post shared by Christine Carter (@weightlosshero) on