AZ EMBEREK GÚNYOLÓDTAK A 6 HOSSZÚ HAJÚ FIÚVAL, MAJD AZ ANYJUK LEVÁGTA A HAJUKAT ÉS KIDERÜLT A KÖNNYFAKASZTÓ IGAZSÁG

Amikor észreveszed, hogy valaki olyan dolgot csinál, ami szerinted furcsa, csak tedd fel magadnak a kérdést: zavar ez engem?

Ha a válasz “nem”, akkor valószínűleg tovább kell menned, és folytatni a saját dolgod. Nem a te feladatod, hogy eldöntsd, mi a legjobb a többi ember számára.

Ha vennéd a fáradtságot, és rákérdeznél, akkor talán az egész helyzetet másképp látnád.

Phoebe Kannisto-nak hat fia van: az ötéves hármas ikerpár, a nyolc éves ikerpár és egy tíz éves fiú. A család Cheektowaga-ban él, New Yorkban. Egészen a közelmúltig, mind a hat fiúnak nagyon hosszú haja volt.

A hajhossz és a stílus egy olyan példa, amely nem befolyásol hátrányosan másokat. Ez egy személyes választás, és mindannyiunknak tisztelnünk kell. Függetlenül attól, hogy tetszik-e valaki frizurája, mindegy, amíg maguk boldogok így.

HOGY TETSZENE, HA VALAKI SZÓRAKOZNA A KÜLSŐDDEL?

Mégis sok ember nem érti ezt a nagyon egyszerű fogalmat és megjegyzést kell tennie mindennel kapcsolatban, még néhány fiatal fiú hajára is. Mind a hat fiút terrorizálták a hosszú hajukért, amíg növesztették. Nem csak gyerekek gúnyolódtak velük, de még felnőttek is.

EGY KÜLÖNLEGES OK

Amit az összes terrorizáló ember nem értett, hogy ezek a fiúk különleges okból növesztették a hajukat. Egy a családhoz közelálló barátot vesztettek el rákban. A barátjuk halála befolyásolta őket, és valamivel segíteni akartak.

Tehát mind a hat fiú úgy döntött, hogy megnöveszti a haját, és odaadományozza azt egy nonprofit szervezetnek, az egy-öt éven át növesztett sörényt a Children with Hair Loss nevű, rákos gyerekek hajpótlását készítő egyesületnek ajánlották fel.

Az összesen végül több, mint öt méternyi haj így mindenképp jó helyre kerül majd, a gyerekek pedig kellően erőssé váltak, hogy minden kritikát figyelmen kívül hagyjanak, egy pillanatra sem eltántorodva a kitűzött céljaiktól.

Nézd meg az alábbi videót:

Mielőtt kigúnyolnál valakit, várj egy percet, és gondolkodj el azon, hogy mit csinálsz. Ha nem zavar, akkor nem a te dolgod!

Kérjük lájkold, és oszd meg, ha ezek a fiúk téged is inspiráltak!