A pár vásárol egy koszos teherautót 1.2 millió forintért – nézd meg belül, hogy most milyen álomház lett belőle

Nem kis befektetés egy ház megvásárlása. Valószínűleg az egyik legnagyobb üzlet, amit az életedben teszel, különösen, hogy az elmúlt években a lakásárak meredeken emelkedtek. Vannak azonban, akik úgy döntenek, hogy meglehetősen szokatlan módon közelítik meg a lakáspiacot.

Iona Stewart és Martin Hill minden bizonnyal saját utat tettek meg, és létrehozták saját, egyedülálló álomházukat – mindössze 4,500 dollárért (kb1.2 millió ft)!

A brit pár Iona Stewart és Martin Hill szeretnek utazni. Ezért törekedtek arra, hogy megtalálják a tökéletes szállást, amely mindkettőjüket befogadja, és lehetőséget biztosít számukra arra, hogy bárhová is költözzenek. Ezért úgy döntöttek, hogy egy mobil otthonba fektetnek be, írja a Bored Panda.

Keresgéltek a hirdetések között, és találtak egy használt teherautót, amit megvettek és, úgy döntöttek, hogy házzá alakítják. A kenyérszállításra használt tehergépkocsi mindössze 4500 dollárba került.

Természetesen nem volt könnyű feladat, és még az is hihetetlen, hogy minden sikerült. De nagyon szorgalmasak voltak, és éjjel-nappal dolgoztak a teherautón, összesen négy hónapig. Most már elkészült az álmaik háza – és csak imádni lehet őket. Milyen hihetetlen átalakulás!

Nem túl bizalomgerjesztő elsőre.

A teherautó sok helyet kínált, és még magas mennyezetet is. A pár tisztán látta a lehetőséget …

Hűtő és polc a helyén. Jó kezdet …

Most nézd meg az elegáns és funkcionális konyhát!

Egy tökéletes hely nagyszerű ételeket főzni, ha engem kérdezel!

Néhány lépcső, és a hálószobában vagyunk …

Hangulatos és rendkívül okos, rejtett tárolókkal!

Még egy kályhát is tettek be. Milyen hangulatos!

Egy kis és szép fürdőszoba …

A tolóajtó segítségével maximalizálhatod a helyet.

Valahogy maradt hely egy szekcionált kanapénak!

Milyen nagyszerű kis nappali!

És ilyenkívülről!

A Bored Panda szerint a felújítás körülbelül 26 000 dollárba került. Ez azt jelenti, hogy a teljes költség csak körülbelül 30 000 dollár – csodálatos!

Ennek a párnak sikerült venni egy régi teherautót, és átalakítani egy gyönyörű kis otthonná. Hihetetlenül lenyűgözött! Mennyi kreativitás!

Iona és Martin arra törekszenek, hogy bejárják Európát az új lakókocsival. Biztos vagyok benne, hogy remek nyaralás lesz. Kérjük, oszd meg ezt a cikket a Facebookon, hogy megmutasd a barátaidnak a félelmetes munkájukat!