A 63 éves nőt a “világ legszebb nagymamájaként” ünneplik – de most nézd meg, amikor megfordul

Tele vagyok csodálattal azok iránt, akik bebizonyítják, hogy az életkor csak szám.

Ezt a nőt már évek óta “a világ legszebb nagyanyjának” mondják, ami nem meglepő, ha meglátod, hogy néz ki. De ő is tökéletes példa, hogy a szépség nem kötődik a fiatalsághoz.

 

View this post on Instagram

 

Quiet room with view in the center of Paris …

A post shared by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

Yazemeenah Rossi 63 éves, és 2 kisunokával büszkélkedhet. Ez mégsem tartotta vissza, hogy sikeres modell váljon belőle.

 

View this post on Instagram

 

Y by Y @taramatthewsbikini Still from self-video no retouching, no filter… . . . . . . . . #swimsuit #still#clip#selfportrait#video#bikini#fashion#model#over60#raw#noretouching #nofilter#iphone7plus #malibu#california #naturalhair #healthylifestyle #healthybody#fitnessmotivation #fitbody#yogalover#longhair #whitehair #yogafit #

A post shared by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

Rossi nem követi azokat a diétás programokat, amiket ő csak úgy hív, hogy „frusztráló diéták”. Helyette abban hisz, hogy az egyensúly, és tudatos táplálékozás a boldog és egészséges élet titka. „Sosem ettem előre feldolgozott, fagyasztott, mikrózott, vagy alacsony zsírtartalmú ételeket!” – osztja meg a világgal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

Azt is elárulja, hogy amikor teheti frissen főz minden nap. „Többnyire zöldséget, gyümölcsöket, magvakat és jó minőségű halat meg húsokat eszek.”

„Egész életemben nagyjából egészséges életet éltem. Évről évre átgondoltam, mi az ami jó nekem, min tudok és kellene változtatni. De a boldogság az, amitől ragyogsz, nem csupán egészséges ételek!”

 

View this post on Instagram

 

Y by Y in St Cyprien … Balance with a mini bikini @dolcegabbana and a 99cts store hat .

A post shared by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

„Minden nap csinálok valami kis testmozgást, már 30 éve rendszeresen sportolok.” – mondja Rossi, majd hozzáteszi, hogy főleg nyaranta sokat sétál. Arra is kitért, hogy ne aggódjunk, ha kihagyunk egy-két alkalmat. Ő például sosem érez bűntudatod. A fontos, hogy tiszteljük a testünk ritmusát és igényeit!

„Amikor a 20-as, 30-as, 40-es éveimben voltam, még erőltetem a szervezetem. Akkor volt rá energiám. A 40-es éveimtől kezdve, azonban elfogadtam, hogy változnak a dolgok, és én is velük. Beletelt egy kis időbe mire elfogadtam, hogy a testem már nem képes ugyan arra.”

 

View this post on Instagram

 

Something different for Valentines… Grey Blue with Perles embroidery ?Preview of the beautiful swimsuit collection @taramatthewsbikini With great Corsican project in perspective . These are stills from a video on Iphone7+ no filter, no retouching. Self portrait. . . . . . . . . #swimsuits#iphone7plus #stills#from#video#nofilter#noretouch #fitbody#over60#yogabody#yogalover#bikini#greyblue#embroidery #classic#elegant#comfortable #suntanned#malibu#california#usa#corsica#whitehair#longhair#naturalhair#sunglasses#burberry #

A post shared by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

Mégis Rossi legfontosabb tanácsának semmi köze nincsen testmozgáshoz, vagy diétához. Sokkal inkább egy emberi, természetes hozzáállásra mutat rá, ami az öregedés lelki oldala. Érdemes átgondolni a szavait:

 

View this post on Instagram

 

Some 30 years ago I bought a vintage classic dress with sequin embroidery…I transformed it in a top and miniskirt…Some years after I found a beautiful silver grey silk men Pyjama that became a tunique … with my old boots silver sprayed and my pearls from Dubai this outfit found a perfect setting in this charming environment where classic ancient and modern styles cohabit… it is fun to create and re create with elements collected since ages putting them together…to give life again and again to new with old … very interesting process of creation and recreation as it is truly recreative and pleasant to do as well with ourselves… nothing is to throw away just to trans-form. It is a transcendental process in our daily lives … it is magic … it is Alchemia ✨

A post shared by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

„Nem nagy élvezet senkinek látni, hogy egyre puhább a bőre, de az öregedésnek van egy lenyűgöző oldala, ami nagyobb belső erőt ad, mint valaha bármi. Olyan érzés, mintha a 63 egyik pillanatról a másikra jött volna, és felismertem, hogy már 10 éve nem élek annyira, mint amennyire tehetném. Néhány éve felfedeztem az elengedés hatalmas erejét. Az én világnézetem szerint csak egy vagyok a millióból, és azt az életet élem, amit mindenki más kezdett el előttem, hogy aztán majd ezt megint csak milliók folytassák. Minden, amit tehetek, az követni az idő folyását!”

Ez a nő tényleg inspiráló forrás. Nyomd meg a megosztás gombot, hogy barátaid is láthassák, hogy az életkor csak szám.