A legtöbb ember egy fekete varjút lát ezen a képen – de megtalálod, mi van ott valójában?

Az optikai illúziók lenyűgözőek és nagyon össze tudnak zavarni, ami nyilvánvalónak tűnhet.

Egy újabb kép, ami elterjedt online, kiváló bizonyíték erre. A fekete varjú képe – ami a legtöbb ember hisz.

Ha alaposan megnézzük a képet, akkor rájövünk, hogy valami más van ott! Most a véletlen által előidézett illúzió több ezer embert csapott be a világ minden részén.

Mindez azzal kezdődött, hogy néhány nappal ezelőtt megjelent egy kép a Redditen, ami azelőtt a Twitteren terjedt szét. Sokan érdekesnek találták a képet – és sokan azt mondják, hogy soha nem láttak ilyet.

“ÉRDEKES, MERT …”

A képen, amelyet Robert Maguire posztolt, úgy tűnik, hogy van egy varjú van. És a legtöbb ember ezt hiszi. Azonban ez téves – látod, mi van a képen?

Robert Maguire írt egy tweettet:

(Ez a kép a varjúról azért érdekes, mert valójában egy macska)

És igaza van! Első pillantásra úgy néz ki, mintha egy fekete varjú lenne a jobb oldalról. Ha jobban odafigyelsz, meglátod, hogy Robertnek igaza van.

Valójában ez egy fekete macska, amely visszafordítja a nyakát és a kamerába néz. A másik szemet egy kicsit nehéz látni, de ez így van!

HÁNY LÁBA VAN?

Ez az illúzió azonban csak az egyik, ami felszínre került az interneten. A másik a klasszikus elefántfigurák. Meg tudod tippelni, hogy hány lába van ennek az elefántnak?

Míg egyesek szerint a helyes válasz hat, mások úgy vélik, hogy csak egy láb ép. Tehát különböző válaszok vannak – hány lába van az elefántnak ezen a képben?

Elbűvölő! Ez a két optikai illúzió tényleg becsapott! Most nyomd meg a megosztás gombot, hogy továbbítsd ezt a kihívást a barátaidnak!