Hatalmas kamu a Valóvilágban – elképesztő videó szivárgott ki!

Lebuktak a figyelmetlen szerkesztők!

Mindenki tisztában van azzal, hogy a Valóvilág műsorában volt már jónéhány megkérdőjelezhető jelenet.

A csatorna szerkesztői ugyan általában igyekszenek utólag eltüntetni a nem kívánatos nyomokat, de minden ilyen alkalom egyre jobban aláássa azt a minimális bizalmat, ami még esetleg megmaradt volna a nézőkben.

Talán az egyik legemlékezetesebb sztori még a 4. részhez fűződik, amelyikben Baukó Éva és a jobb napokat is látott Alekosz szerepeltek. Akkor óriási felháborodást keltett, hogy egy adásban leadott jelenetet több változatban újra forgatták. Csak annyi esze nem volt, akkor az illetékeseknek, hogy arra figyeljenek, hogy két vágás között legalább ugyanaz a ruha legyen a szereplőkön. Ugye ez a műsor elméletben egy spontán történéseken alapuló valóságshow lenne, ahol elképzelhetetlen, hogy megrendezett anyagokkal bolondítsák a tévé előtt ülő rajongókat.

A fent említett leleplező videót végül is sikerült töröltetniük a videómegosztókról, de az emléke örökre megmaradt. Többek között ez is oka lehetett annak, hogy beszüntették az éjszakai élő közvetítéseket, elvégre az mégsem járja, hogy kotnyeles nézők leleplezhessék a titkos furmányokat.

Oké abban az esetben legalább egy harmadik fél kellett ahhoz, hogy lebukjanak, de most a saját ostobaságuk folytán élő adásban árulták el magukat a műsor készítői. Mert, ahhoz, hogy véletlenül adásban leadják az általuk több változatban is leforgatott jelenetet, ahhoz akkora fokú dilettantizmus kell, amit csak ebben a szerencsétlen módon lesilányított Valóvilágban tudunk elképzelni.

Egészen biztos, hogy ez a videó sem lesz sokáig elérhető, mert mindent megtesznek majd a törléséért: