10 sztárpár, akikről nem is gondoltuk volna, hogy együtt lesznek, de annyira jó boldognak látni őket

A szerelem nem magyarázható logikusan. Ez egy olyan érzés, aminek nincsenek határai és sztereotípiái. Kor, társadalmi státusz, különböző kultúrák – ezek közül egyik sem állíthat meg 2 embert abban, hogy együtt éljen.

Olyan celeb családokat választottunk, akik nem törődnek a társadalmi sztereotípiákkal, vagy azzal, amit más emberek mondanak.

1. Vincent Cassel és Tina Kunakey

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Tina Kunakey (@tinakunakey) on

Vincent Casselt még mindig sokan gyűlölik, amiért szakított Monica Bellucci-val (a valaha létező legvonzóbb párnak tekintették őket). Tina-t gyakran kritizálták, hogy azzal akar a figyelem középpontjába kerülni, hogy Cassel-el randizik. Kevés ember gondolja úgy, hogy őszintén szerelmesek, de nem úgy tűnik, mintha érdekelné őket. A 31 év korkülönbség nem volt nekik akadály a házassághoz vezető úton. Nemrégiben azt is elmondták, hogy gyermekeket terveznek.

2. Hafþór Björnsson és Kelsey Henson

 

View this post on Instagram

 

We just smashed our session together. #Legs what did you train today? @kelc33 – Team Iceland t-shirt www.hafthorbjornsson.com

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

A Trónok harcában ’A Hegyet’ játszó sztár ezt írta az Instagram oldalán, “Nagy örömmel tölt el, hogy mostmár a feleségemnek hívhatom Kelsey Morgan Hensont!”

Kelsey nem elég magas ahhoz, hogy felérjen a férje válláig, de nem érdekli őket. A friss házasok egy bárban találkoztak, ahol Kelsey felszolgálóként dolgozott, és azóta együtt vannak.

3. Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

 

View this post on Instagram

 

Baking hamentashen. Chag sameach!

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Sokan azt gondolják, hogy a befolyásos férfiak csak gyönyörű modelleket választanak feleségüknek. De a világ egyik leggazdagabb embere, Mark Zuckerberg, nem törődik a sztereotípiákkal, és végül a legjobb barátját vette feleségül.

A pár sok kihívást legyőzött együtt: Priscilla támogatta Markot, amikor senki nem hitt az ötletében, és Mark mindig ott volt a felesége számára, amikor 3 vetélése volt, és nem lehetett kisbabájuk. De végül sikerült boldog szülőkké válniuk.

4. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

 

View this post on Instagram

 

Date night with #mydebs at the @usopen #nothingbetter

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Hugh Jackman után nők milliói vágyakoznak, de ő csak egyet választott. A színész 13 évvel fiatalabb a feleségénél, ami érezhető. Egyes bulvárlapok azt mondják, hogy Deborra-Lee Hugh anyja lehetne, és gyakran írják, hogy válnak. De ennek ellenére Hugh és Deborra-Lee még mindig együtt vannak, és nagyon boldognak tűnnek.

5. Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson

Sam 50 éves, Aaron pedig 27 éves. Hat éve boldog házasok és 2 lányuk van. A fiatal lányok, akik szerelmesek Aaronba, nem értik, miért egy olyan nőt választott, aki majdnem kétszer olyan idős, mint ő. De a pár csak megvonja a vállát, és azt mondják, hogy nagyon boldogok egymással.

És a közelmúltban a fiatal és sikeres színész azt mondta, könnyen feladhatja karrierjét, és azt mondja, hogy apának lenni a legnagyobb öröm az életében. Még egy tetoválása is van a felesége nevével, a szívéhez közel.

6. Peter Dinklage és Erica Schmidt

Peter Dinklage, egy másik Trónok harca sztár több mint 12 éve boldog házas. A színész 1995-ben találkozott Erica-val, egy fiatal színházi rendezővel, és szoros barátságukból párkapcsolat lett. Ma a párnak két közös gyermeke van.

7. Liv Tyler és Dave Gardner

 

View this post on Instagram

 

I am not really that small, it was a very heavy trophy ? ???thank you @manchesterunited

A post shared by David Gardner (@davidgardner) on

A gyönyörű Live Tyler magasabb, mint a férje, de nem érdekli: a színésznő magas sarkú cipőt visel, és nem próbál alacsonyabbnak látszani. A párnak 2 közös gyermeke van, és még 2 másik házasságból. A közelmúltban Jack Whitehall arról számolt be, hogy Liv és Dave összeházasodtak.

8. Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

 

View this post on Instagram

 

GRIMSBY MOVIE OUT NOW ON ITUNES #gimsbypremiere #hisfunniestmovie #proudwife #boratphotobomber @markstrong @rebelwilson @penelopecruzoficial @sachabaroncohen

A post shared by Isla Fisher (@islafisher) on

A férfi egy showman, aki sokszor megdöbbentette a közönséget a tehetségével, és a hölgy egy szerény, apró nő, színésznő és író. Korábban különböző világokban éltek, de ahhoz, hogy együtt legyenek, úgy döntöttek, hogy változtatni fognak.

Isla például megváltoztatta a vallását, és áttért a judaizmushoz (zsidó vallás). Sacha pedig osztozik Isla jótékonyság iránti érdeklődésében, és a páros a közelmúltban 1 millió dollárt adományozott Szíria számára. De mégis nehéz megérteni, hogy Isla hogyan tolerálja és támogatja a férje által végzett őrült dolgokat, és hogy képes Sacha normális családember és 3 gyermek apja lenni.

9. Jessica Alba és Cash Warren

 

View this post on Instagram

 

#netflixandchill w mah boo @cash_warren #friyay ❤

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

A szerelmük története egy romantikus hollywoodi filmre emlékeztet: egy Cash nevű átlagos fickó a rendező asszisztenseként dolgozott, és olyan apró feladatokat látott el, mint például a pizzarendelés és a kávé vásárlás. Soha nem is álmodott arról, hogy találkozzon kedvenc színésznőjével, és a férje legyen. Több mint 10 éve vannak együtt, és 3 gyermekük van.

10. Harry herceg és Meghan Markle

 

View this post on Instagram

 

“You are the salt of the earth – honest, hardworking and as tough as they come. And that resilience, sense of humour and commitment to the land are the qualities that make you unique. You are the backbone of this country.” — Thank you to everyone that came out in the rain in Dubbo to meet The Duke and Duchess of Sussex! #RoyalVisitAustralia #Australia #Dubbo

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ők talán a legvalószínűtlenebb pár. Egy átlagos családból származó, elvált, 37 éves amerikai színésznő afgán gyökerekkel a brit királyi család részévé vált! Azt gondoltuk, hogy ilyen dolgok csak a mesékben lehetségesek, de tévedtünk. Harry herceg és Meghan Markle esküvője lett az év leginkább megvitatott eseménye, amely sok embert ráébresztett arra, hogy a határok és sztereotípiák nélküli igaz szerelem valóban létezik

Melyik páros lepett meg a legjobban? Mondd el nekünk kommentben.