11 alapszabály nőknek amivel elkerülhető, hogy a férfiak rosszat gondoljanak rólatok

A kifinomult nőknek illik ismerniük a viselkedés legapróbb szabályait is és igyekezniük kell, hogy elkerüljék ezeket a hibákat. Egy nőnek tudnia kell viselkedni ahhoz, hogy finom, illedelmes benyomást keltsen. Ez érvényes kellene legyen úgy a magálénetére nézve, mint a munkahelyen.

Szóval, ha nem szeretnéd, hogy mások rosszat gondoljanak rólad, akkor ismerned kellene néhány alapszabályt. Egy nőnek még azit is tudnia kell, hogyan üljön megfelelően egy széken. Sokan nincsenek tisztában ezzel a kérdéssel. Egy nőnek például nem illik a széken hintázni, ehelyett nyugodtan, de fesztelenül kell ülnie, és nem illik folytonosan a lábát mozgatni. Egy másik fontos dolog, hogy tudnod kell, hogyan szólíts meg másokat. Soha ne mondd azt, hogy maga, ez sokak szemében faragatlanságnak tűnhet, ehelyett inkább az ön megszólítást használd, de csak akkor, ha a mondat enélkül nem lenne értelmes. Ha nem akarod az ön névmást használni, akkor a legegyszerűbb, ha megszólítod az illetőt a nevén. Szolón mondta: ha valakit le akarsz győzni, mondd ki a nevét.

Most nézzünk meg néhány gyakorlati hibát, amit ha elkövetsz, a férfiak többsége elítél miatta. Egy kis túlzással éve, a férfiaknak mindent szabad, de a nők esetében ez már egyáltalán nem így működik. Akár igazságtalannak tűnik, akár nem, de tényleg léteznek olyan dolgok, amit a férfiak nem túl jól fogadnak a nők részéről!

Nézzük meg ezeket az apró hibákat:

1. Pattanások kinyomása

2. Vele beszéled meg az emésztési gondjait.

3. Nyitott ajtó mellett vécézni.

4. Szőrtelenítés

5. Hisztizés

6. Az adataink nyilvánosan hozzáférhetővé tétele

7. Rendetlenséget csinálni

8. Úgy gondolják, hogy a szépészeti kezeléseket nekik, és nem pedig előttük kell csinálniuk a nőknek.

9. Orrtúrás

10. A menstruáció kibeszélése

11. Túl sok ékszert hordasz