Pózolnak a parton, mielőtt a háborúba indulnak. 50 évvel később, ez a fotó meg fog ríkatni!

50 év. Ennyi ideje, hogy Bob Falk óta (71), Dennis Puleo (69), Tom Hanks (nem a színész) (69), és Bob DeVenezia (70) nem látták egymást. 1966-ban ez a 4 amerikai tengerészgyalogos San Diego közelében állomásozott, készen álltak a bevetésre a vietnami háborúban. Röviddel azelőtt, hogy elszállították őket, készítettek egy közös képet a parton.

A férfiak elvesztették a kapcsolatot egymással az elmúlt 50 évben. Elköltöztek az ország különböző régióiba, és megkezdték saját önálló életüket. “Én nős vagyok, és van családom” mondta Bob. “De most, hogy nyugdíjas vagyok, sokkal több időm van, hogy vissza gondoljak a múltra.” Egy régi fotóalbumban Bob talált egy képet a parton és volt egy remek ötlete: Mi lenne, ha újra elkészítenék ezt a fotót. Mind a három férfit megtalálta és mindannyian egyetértettek abban, hogy jó ötlet újra fényképezni magukat és kicsit újra élhetik fiatalabb éveiket.

A veteránok ugyanúgy álltak, mint ők 50 évvel ezelőtt. Bob elment hat különböző üzletbe, mire megtalálta a tökéletes csíkos pólót, hogy megfeleljen a fényképhez. Hajuk ősz, ráncuk van bőven, és a hasuk sem annyira feszes, mint 50 évvel ezelőtt, de még mindig ugyanazok az emberek.

“Ez volt az egyik legjobb nap az életemben” mondta Tom.

Micsoda ritka projekt!