20 ember aki pontosan tudja, hogyan kell élni az életet

Néha az unalom képes nagy mesterré tenni az embereket és általában ilyenkor csodálatos dolgok születnek. Vannak olyan emberek, akik lustálkodás közben hihetetlenül kreatívvá válnak mások csak egyszerűen elütik valamivel az idejüket, játszanak, szórakoznak de olyanok is vannak, akik valamilyen nagyon különleges és kreatív dolgot csinálnak. Te mit szoktál csinálni, amikor unatkozol?

Cikkünkben olyan embereket gyűjtöttünk össze, amelyek bizonyítani fogják, hogy egyes emberek nem tudnak egy helyben, tétlenül ülni.

1. “2 éve használom a Microsoft Excel táblázatkezelő programot. Ez idő alatt összesen 17 milliárd cellát töltöttem ki kézzel.”

2. “Rájöttem, hogy amit a legjobban szeretek az egészségtelen, ezért elhatároztam, hogy naponta csak egyet fogok megenni belőle.”

3. “Csak érzékeltetni akartam Neymar játékának következményeit.”

4. “Egy idős férfi konyomtatott mémeket osztogatott a központban.”

5. T-Rex futóverseny

via GIPHY

6. Saját építésű iglu

7. Bérelhető mini főnökök.

8. “Fogadjunk, hogy nem találod meg David nagybácsit”

9. “Végre elkészült. 15 órát dolgoztam ezen az origamin. Az 1.4 mm vastagságú selyempapírt túlságosan nehéz volt kezelni, de végül sikerült.”

10. “Néha unatkozni szoktam a munkahelyemen és egyik alkalommal megpróbáltam elkészíteni a lehető legkisebb origámit. Itt van az eddigi legkisebb, amit sikerült összehajtogatnom.”

11. “Pókhálót szőttem az irodai felszerelésekből. Du. tuloráznom kellett miatta.”

12. “A mai napon bebizonyítottam, hogy a kenyér képes áramot vezetni.”

13. “Kérlek adsz egy írószert?”

 

“Az új hobbim, hogy golyostóllat rajzolok egy üres lapra, hogy becsapjam a munkatársaimat, akik otthon felejtették a szemüvegjüket.”

14. “Oroszlán maszkot készítettem egy régi kerékpáros sisakból és egy csomó egyéb kütyüből.”

15. “Csak a tervezés 100 órát vett ígénybe.”

16. “Ragasztottam egy csomó googly szemet a dinós polómra”.

17. “Az apám ügyvédi irodában dolgozik és Frannie, a kutyánk is kiveszi a részét a munkában. Különböző dokumentumokat hordoz egyik szobából a másikba és jutalomként tejet kap.”

18. “Vigyázz, harap!”

19. “Csak fél órát szundítottam és a barátnőm ezt művelte velem.”

20. “Vannak, akiknek túl sok szabadidejük van.”