Előkerült a csábító üzenet, amit a 27 éves tanárnő küldött éjfélkor a hatodik osztályos diákjának

Brittany Zamoa-t, a 27 éves tanárnőt márciusban tartóztatták le zaklatásért és kiskorúakkal szembeni szexuális magatartásáért. Az arizoniai tanárnőt és feleséget azzal vádolták, hogy orális szext folytatott a 13 éves diákjával és meztelen fotókat küldött neki.

Az újonnan kiadott rendőrségi dokumentumok részletesen kifejtik azokat az üzeneteket, amelyeket Zamora éjfélkor küldött diákjának, hogy elcsábítsa őt.

A fiú szülei megfogalmazták követelésüket és 2.5 millió dollárt követelnek a Liberty Elementary School District oktatási intézménytől. A felperes ügyvédje azzal érvel, hogy a zaklatást meg lehetett volna akadályozni, ha az iskola igazgatója időben jelentette volna a rendőrségnek az ügyet.

Az iskola igazgatója már februárban értesült Zamora állítólagos kapcsolatáról de a tanárnőt csak márciusban tartoztatták le.

Az igazgató úr azt állítja, hogy meg akartak bizonyosodni afelől, hogy a tanárnő és a diák között tényleges “kapcsolat” létezik, de semmiféle bizonyítékot nem találtak, ami alátámasztaná ezt.

Az újonnan kiadott rendőrségi dokumentum azonban részletezi azokat az üzeneteket, amelyeket Brittany Zamora küldött a fiúnak.

A megszerzett dokumentumok bizonyítják, hogy a tanárnő és diákja között zajló üzenetváltás átlépte a tanár-diák között megengedett határvonalat és egyértelmű, hagye ezáltal kapcsolatuk csak fokozódott.

A dokumentumok szerint Zamora a következő üzenetet küldte a fiúnak:

“OMG, szeretlek” és OMG, LOL annyira aranyos fiú vagy”.

Egy másik üzenetben ez olvasható: “Bárcsak velem lennél.”

A diák így válaszolt: “Nekem is hiányzól. Bárcsak akkor lehetnék veled, amikor csak akarok.”

A rendőrség szerint Zamora február 1 és március 8 között legalább négy alkalommal folytatott orális szexet diákjával az osztályteremben és az autójában.

A tanárnő ártatlannak vallja magát, a bíróság azonban kiskorúakkal szembeni szexuális magatartásért, zaklatésért, kiskorúaknak elküldött szexuális tartalmú anyagok elküldésével fogják elítélni.

Az áldozat családja szerint az incidens elkerülhető lett volna, ha az iskola időben közbelép. “Megakadályozhatü lett volna”, nyilatkozta Michael Medina, a felperes ügyvédje. “Azt szeretnénk, hogy az intézmény ismerje el, hogy hibázott és a jövőben soha többé ne forduljon elő hasonló eset.”