A férj bevallja, hogy viszonya van a felesége húgával

Ez egy vicces történet arról, hogy egy férfi elhagyja a feleségét a húgáért, és csak később tudja meg az árát ennek a cselekvésnek…

A férj levelet írt a feleségének, és elmeséli, hogy elhagyja a húgáért, de erre a válaszra senki sem számított

A férj levele a feleségének 7 év házasság után:

“Kedves Feleség!

Azért írom ezt a levelet, hogy tudjad, elhagylak. 7 évig jó férjed voltam, és semmit nem kaptam cserébe. Az utolsó hetek maga volt a pokol. Az utolsó csepp a pohárban, hogy a főnöködtől tudtam meg, hogy felmondtál a mai nap. Múlt héten hazajöttél, és észre sem vetted az új frizurámat. semmit nem szóltál, miután a kedvenc ételed főztem, és már az sem tűnik fel neked, hogy új nadrág van rajtam.

Csak megetted a vacsorádat, és egyből mentél nézni az idióta szappanoperákat a tévében. Már sosem mondod, hogy szeretsz, nincs kedved szexelni, vagy bármit csinálni, ami összeköt minket mint férj és feleség. Vagy megcsalsz, vagy nem szeretsz már. Akárhogy is, én elmentem, és válni fogunk.

A húgoddal új életet kezdünk máshol.

Minden jót! Exférjed!”

A feleség válasza:

“Kedves Exférjem!

Igaz, hogy 7 éve vagyunk házasok, de nem voltál az a férjek gyöngye, ahogy gondolod magadról.

A szappanoperákat csak azért nézem, mert elterelik a figyelmemet a folytonos nyafogásodról és elégedetlenkedésedről. Természetesen észrevettem az új frizurádat, de az első gondolatom az volt, hogy úgy nézel ki vele, mint egy nő, és mivel az anyukám azt mondta, mindig jót vagy semmit, így inkább nem szóltam, hogy ne bántódj meg.

Amikor a kedvenc ételemet főzted, akkor biztos összekevertél a húgommal, mert én már évek óta nem eszem disznóhúst.

Az új nadrágodon rajta maradt az árcédula, és remélem, hogy csak véletlen, hogy a húgom korábban pont ennyit kért kölcsön tőlem.

De mindezek után még mindig úgy gondoltam, hogy helyre tudjuk hozni a házasságunkat, ezért vettem magunknak két jegyet Jamaicára, ugyanis jelentős összeget nyertem a lottón. A munkahelyemről is kiléptem persze, de ezt már tudod.

Gondolom, minden okkal történik. Az ügyvédem biztosított róla, hogy a leveled miatt nem kell neked adnom a nyereségem felét a válás során.

Remélem azt az életet életed, amit mindig is szerettél volna, és nem zavar, hogy a nővérem Klára, a születésénél még Kálmán volt.”

Nos, a karma gyorsan dolgozott ebben a helyzetben. Kérjük, oszd meg ezt a történetet a Facebookon, barátaiddal!