12 dolog, amit a férfiak tesznek, hogy a nők a helyszínen elolvadjanak

A hűség, a megbízhatóság és az őszinteség a legkeresettebb tulajdonságok minden férfiben, a Ranker szerint. Sajnos, ezeket a tulajdonságokat nagyon nehéz azonnal látni, amikor először találkozunk egy személlyel. Egy tanulmány szerint csak egy másodperc egyötödére van szükségünk, miután ránézünk valakire, hogy beleszeressünk. Ezt követően eufória-indukáló vegyi anyagok szabadulnak fel az agyban, és 12 területére vannak hatással.

Felfedeztük, hogy a férfiak milyen tettei vagy tulajdonságai vonzzák azonnal a nőket. Lehet, hogy néhány ponttal nem értesz egyet, de ne feledd, hogy tudományos hátterük van. Készen állsz az igazság megtanulására?

1. Megnevettetik a nőket

A nőkkel, ugyanúgy, mint a férfiakkal, lehet szórakozni. E tanulmány szerint, a jó humorérzék segít a férfiaknak kreatívabbnak és intelligensebbnek tűnni. És ez a tényező pártalálási sikerbe fordul.

2. Proszociális viselkedést tanúsítanak

A tudósok azt mondják, hogy az egyének, akik gyakran tanúsítanak proszociális viselkedést, nagyobb eséllyel rendelkeznek arra, hogy egy éven belül stabil kapcsolatot alakítsanak ki. Ez azt jelenti, hogy a nők inkább egy önzetlen férfit részesítenek előnyben, aki jó cselekedeteket végez a hosszú távú kapcsolatokért.

3. Magas státuszúak

Néha halljuk, hogy a pénz nem a boldogság kulcsa, de a tanulmány eredményei nagyon érdekesek. Megmutatták, hogy a nők a „magas státuszú” tárgyak (például drága lakások vagy autók) közelében lévő férfiakat részesítették előnyben az átlagosakhoz képest.

4. Idősebbnek néznek ki

Van egy mondás, hogy a férfiak jobbak lesznek az életkorral. De tudja valaki, hogy miért? Vonzóbbnak néznek ki ráncokkal, vagy a bölcsesség a szemükben, ami megolvasztja a szívünket? Most végre megvan a válasz. Kiderül, hogy a vonzerő a nagyobb élettapasztalatban rejlik, amely több lehetőséget biztosít az erőforrások felhalmozására és az irányításukra.

5. Bizonyos fokú bizonytalanságot sugallnak

Shekhar Kapur egyszer azt mondta: „Az életemet a bizonytalanságnak szenteltem. A bizonyosság a bölcsesség, a gondolkodás, a kreativitás halála.” És ez úgy tűnik, hogy a kapcsolatokra is igaz. Bebizonyosodott, hogy azok a nők, akik nem tudták, hogy egy férfinak tetszenek-e vagy sem, sokkal jobban vonzódtak a férfihoz, szemben a kisebb vonzerővel, amelyet a nők akkor éreztek, amikor tudták, hogy a férfinak nagyon tetszenek.

6. Kutyákról gondoskodnak

Napjainkban a kutyatulajdonosság jelentős gondoskodást szemléltet a hosszú távú kapcsolatokban. Az érzelem teli gondoskodást jelzi, és az elköteleződés képességét. Érdekes, hogy még a rövid távú kapcsolatokat kereső srácok is érdeklődés tárgyává válnak azon nők körében, akik már készek a családalapításra.

7. Piros ruhát viselnek

Kiderült, hogy a vörös nem csak a nők számára van. A tudósok szerint a vörös szín jelentősen befolyásolja a nők férfiak iránti érdeklődését. Egy tanulmány során a nők a vörös ingben lévő férfiakat magasabb státuszúnak és vonzóbbnak tekintették.

8. Kockázatot vállalnak

A nők előnyben részesítik az olyan férfiakat, akik készen állnak hősi kockázatok vállalására a kockázatkerülőkkel szemben. Erre a következtetésre G. William Farthing kutatásában jutottak. Az eredmények szerint a hősi és nem hősi kockázatok vállalói bátrabbak, sportosabbak, fizikailag fittebbek, impulzívabbak és figyelemre méltóbbak voltak, mint a kockázatkerülők. De csak a hősi kockázatvállalókat tekintették önzetlenebbnek, szeretetre méltóbbnak, lelkiismeretesebbnek és szexisebbnek, mint azokat, akik inkább a veszély elkerülésére törekszenek.

9. Szakállat növesztenek

A nők a közepes hosszúságú szakállal rendelkező arcokat választják a legvonzóbbnak. De a teljes szakállal rendelkező férfiakat jobb szülőknek tartják jó egészséggel. És a férfiasság szintje lineárisan nő az arcszőrzet vastagságával.

10. Izmot építenek

E kutatás szerint a nők az izmos férfiakat szexisebbnek, fizikailag dominánsabbnak és csapodárabbnak. De az ilyen srácok kevésbé elkötelezettek a társukkal szemben. A mérsékelt izmokkal rendelkező férfiak a legvonzóbbak, és nagyobb valószínűséggel alakítanak hosszú távú kapcsolatokat.

11. Érdeklődést mutatnak a gyermekek iránt

A nőknek rejtett tehetségük van ahhoz, hogy tudatosan meghatározzák, hogy egy férfit érdeklik-e a gyerekek, az arckifejezésük alapján, hogy meghatározzák, ezek a férfiak készek-e a hosszú távú kapcsolatra. Lehetne egyszerűbb? Csak kövess bármely gyermeket mosolyogva a szemeddel – és a szeretett nő szíve meg is van hódítva.

12. Magasra nőnek

Embed from Getty Images

Számít a magasság? Ez a tanulmány bizonyítja, hogy igen. A kutatók 601 nőt kérdeztek róla, és a következő válaszokat kapták: „Mint lány, egyszerre szeretem törékenynek és biztonságban éreznem magamat.” Emellett, „Furcsa érzés arra gondolni, hogy ’lenézzek’ a pasim szemébe.” Az eredmények megerősítik, hogy a nők bizonyos jellemzőket keresnek a magas férfiakban, mint például a védelmet és a biztonságot, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsenek ki.

Egyetértesz ezeknek a tanulmányoknak az eredményeivel? Tudsz bármi mást említeni, amit a férfiak csinálnak, hogy egy nő szíve megolvadjon? Oszd meg ötleteidet kommentben!