19 híres nő 50 felett, akik soha nem folyamodtak plasztikai sebészhez

Mindenki tisztában van azzal, hogy a hírességek előbb utóbb plasztikai sebészhez folyamodnak, hogy “megfiatalodjanak.” Ma már nem újdonság a ráncok kisimítása, az ajkak feltültése, a szemhéjak felvarrása, sokan folyamodnak ehhez az orvosi beavatkozáshoz negyven év felett. Azonban még a hírességek között is vannak olyan nők, akik nem félnek az öregedéstől és nemet mondanak a botoxnak és nem fekszenek kés alá.

Mivel szépnek tartjuk a természetes öregedést, úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük azokat a híres színésznőket és modelleket, akik nem álltak ellen ennek az öregedés természetes folyamatának. Cikkünkben 19 előtte/utána képet fogunk mutatni, amelyeket különböző időpontokban készítettek.

1. Isabella Rossellini

Az egyik interjújában a színésznő azt mondta, hogy soha nem fogja kipróbálni a kozmetikai sebészetet. Íme Izabella ifjúsági receptje: természetes élelmiszerek fogyasztása és jó minőségű arckrémek használata.

2. Sharon Stone

Sharon Stone heti 4-5 napot dolgozik és gyógyszertárakból vásárolja az arckrémeket. Egy interjúban a színésznő azt állította, hogy soha nem volt plasztikai sebésznél.

3. Brooke Shields

A modell elismerte, hogy kipróbálta a botox kezelést, de nem volt megelégedve az eredménnyel. Azonban Brooke soha nem szeretne sebészhez folyamodni: attól fél, hogy végül úgy fog kinézni, mint Joker.

4. Salma Hayek

Salma Hayek több interjúban is azt mondta, hogy soha nem volt plasztikai sebésznél.

5. Jodie Foster

Jodie Foster úgy véli, hogy a modern társadalomban a nők a divatszabványoknak akarnak megfelelni. A színésznő ellenzi a plasztikai sebészetet és nem fél a ráncoktól.

6. Andie MacDowell

Andie MacDowel biztos benne, hogy nem fogja kipróbálni a botoxot, sem a plasztikai sebészetet. Egyszerűen ő maga gondoskodik bőréről, és az egészséges életmódot választja.

7. Emma Thompson

Emma, Kate Winslet és Rachel Weisz megalapították a “British Anti-Cosmetic Surgery League-t” és együtt tiltakoznak a hasonló beavatkozások ellen. Emma azokat a személyeket, akik botox injekcióhoz folyamodnak, őrültnek nevezi. Nem ajánlja senkinek.

8. Sigourney Weaver

Nemrég a színésznő azt mondta, hogy nem fél az öregedéstől, és semmi szörnyűséget nem lát a ráncokban.

9. Lauren Hutton

A 70-es évek legjobbja büszke a ráncokra. Lauren még mindig csodálatosan néz ki, a kókuszolajnak köszönhetően, amelyet 22 éves kora óta használ.

10. Halle Berry

A színésznő azt állítja, hogy soha nem volt plasztikai sebésznél. Halle Berry egy igazi sport rajongó: az Instagramján meg szokta osztani képeit az edzéséről.

11. Michelle Obama

A korábbi amerikai elnök felesége soha nem fordult plasztikai sebészhez. Azonban azt mondja: “Soha ne mond, hogy soha.”

12. Cindy Crawford

A topmodell odafigyel bőre egészségére, rendszeresen gondoskodik róla, szereti a mikrodermabráziót, a fényvédő krémeket és a hidratáló termékeket.

13. Julianne Moore

Julianne Moore azt állítja, hogy nem törődik az öregedéssel.

14. Meryl Streep

Meryl Sreep egész életében ellenezte a plasztikai sebészetet. Szerinte a nők olyanok mint a finom borok. Az életkorral csak egyre jobbak.

15. Sissy Spacek

Sissy Spacek soha nem fordult plasztikai sebészhez, de azt mondja, hogy nem ellenzi a fotóretusálást.

16. Sophie Marceau

Ez a francia szinésznő semmit sem öregedett és még mindig lenyűgözi rajongóit.

17. Isabell Huppert

Isabelle Huppert nem fél az öregedéstől. A jó smink és az elegáns ruha kombinációja a nagyszerű megjelenés titka.

18. Juliette Binoche

Ez a francia színésznő gyakran megveti azokat a nőket, akik botoxhoz, mellimplantációhoz folyamodnak. Azt állítja, hogy sok folyadékot iszik és ezért néz ki még mindig ilyen jól.

19. Victoria Ruffo

A mexikói színésznő szereti a természetes szépséget.