Jobb, ha szingli maradsz, ameddig ilyenné nem válsz…

Fogadd meg ezt a fontos tanácsot, nemcsak másért, hanem magad miatt is. A házasság egy célkitűzés, amely egész életre köttetik, amíg csak szerelmet látsz a kapcsolatban és nem célt, addig jobb ha egyedül maradsz – állítják a szakemberek.

Ne hajszold a párkapcsolatot amíg nem tudod, hogy mi akarsz lenni, mit akarsz elérni, hová akarsz eljutni. Természetesen egy társsal az oldaladon is elérheted ezeket a dolgokat, de ha céljaid vannak, az azt jelenti, hogy magadért teszel meg dolgokat. Magadért haladsz az életben. Ha pedig találkozol azzal a különleges személlyel nem teszel rá hatalmas elvárásokat, és nem tőle várod, hogy boldoggá tegyen. Magad is boldog vagy. A saját életedben.

Maradj szingli, amíg tisztában nem leszel azzal, hogy ki vagy a kapcsolatodon kívül.

Maradj egyedül, amíg nem tudod magadról, hogy hogyan viselkedsz egyedül. Milyen ember vagy? Mi tesz boldoggá? Mikor akarsz egyedül lenni? Mi az, ami feldühít és mi az, amit egyáltalán nem tudsz tolerálni egy másik emberben?

Tudd, hogy ki vagy akkor is, ha nem mások szemén keresztül személed magad…

Maradj szingli, amíg nem tudod, hogy hogyan szeresd magad. Így a másik nem teljessé, hanem boldoggá tud tenni.

Maradj egyedül amíg nem tanulod meg, hogy hogyan legyél büszke magadra, hogy a szeretet, ami benned van elég. Addíg, amíg nem tanulod meg, hogy elbukni, fájni, szenvedni teljesen rendben van, és, hogy ilyenkor mire van szükséged. Legyél az, aki nem másoktól várja el, hogy boldoggá tegyék.

Maradj szingli, amíg nem tanulod meg, hogy mennyit érsz.

Maradj egyedül addíg, amíg megérted, hogy nem az határoz meg bennünket, hogy mennyi pénzünk van, vagy, hogy mennyire van menő életünk az Instagramon.

Tanuld meg, hogy milyen amikor komoly veszteség ér és te mégis kimászol az ágyból minden reggel. Tanuld meg, hogy néha akkor is megteszünk dolgokat, amikor félünk. Tanuld meg, hogy kedvesnek lenni akkor is, amikor fáradtak és frusztráltak vagyunk nagy dolog. Tanuld meg, hogy törékenynek lenni és segítséget kérni nem szégyen.

Maradj szingli amíg nem érted meg, hogy bátran kell szeretni.

Addíg, amíg nem érted meg, hogy a szerelem kemény munka, és, hogy a társunkat minden nap választanunk kell.

Addíg, amíg nem érted meg, hogy a mi életünk indőnként a másik miatt a háttérbe szorul, hogy tudni kell csendben maradni, ha a másiknak fáj, hogy néha akkor is boldogságot kell surgároznunk, amikor nincs kedvünk hozzá. Maradj egyedül addig, amíg tisztában leszel azzal, hogy tökéletesen elég vagy és megérdemled a szerelemet.

Maradj egyedül addíg, amíg nem szereted az életet annyira, hogy ezt másokkal is megoszd. Adj magadnak időt, hogy megéld az élet könnyű és nehéz feladatait is.

Nem más, magad miatt! Ez nagyon fontos! Oszd meg, hogy mások is lássák!