14 csodálatos híresség, akik bizonyítják, hogy az életkor csak egy szám

Néhány hírességre nézve azt gondolhatjuk, hogy ismerik az örök ifjúság titkát. Ellenkező esetben hogyan magyarázhatjuk meg, hogy 10 vagy akár 20 évvel fiatalabbnak néznek ki a valódi életkoruknál? A tudósok nemrégiben kutatást végeztek, amely bizonyítja, hogy az emberek eltérő sebességgel öregszenek. Ez a sebesség elsősorban a külső tényezőktől, nem pedig a genetikától függ, ahogy azt korábban gondoltuk. Tehát a jó hír az, hogy fiatalabbnak tűnhetsz, ha rendszeresen sportolsz, megfelelő étrendet követsz, kozmetikushoz jársz, és lemondasz a rossz szokásokról.

Készítettünk egy összeállítást olyan hírességekről, akik ámulatba ejtenek a megjelenésükkel, mert fiatalabbak néznek ki a koruknál.

1. Miranda Kerr, 35 éves

A szupermodell, Miranda Kerr már 35 éves, de „gyermek-szerű” arcának, nagy szemeinek és az arcán lévő gödröcskéknek köszönhetően ezt nehéz elhinni. Ma 2 gyermek édesanyja, és az egyik legkeresettebb modell.

2. Iman, 62 éves

Iman szomáli modell nem változott az évek során. A legendás Yves Saint Laurent múzsája és David Bowie özvegye tavaly 63 éves lett. Nehéz azonban elhinni, hogy több mint 40 éves.

3. Ellen Page, 31 éves

Úgy tűnik, hogy Ellen Page nem változott, mióta a Juno-ban szerepelt, pedig 12 év telt el azóta. Talán a tini-szerű öltözködési stílusa vagy az a tény, hogy nagyon kevés sminket visel, de a színésznő még mindig úgy néz ki, mintha középiskolás lenne.

View this post on Instagram

??????

A post shared by @ ellenpage on

4. Christie Brinkley, 63 éves

Úgy látszik, hogy Christie Brinkley modell megtanulta megállítani az időt. 64 évesen, még mindig olyan fiatal és friss. Valószínű, hogy a titka a fitnesz edzéseiben rejlik. 62 éves korában Brinkley megjelent a Sports Illustrated különleges kiadásában, fürdőruhában, a lányai mellett.

5. Jane Fonda, 81 éves

A legendás színésznő tavaly decemberben töltötte be a 81. életévét, de nem néz ki annyinak. Jane Fonda még mindig mozifilmekben forgat. A közelmúltban megjelent a Könyvklub nevű új komédia, amiben ő játszotta az egyik fő szerepet.

6. Heidi Klum, 45 éves

Heidi Klum, a 45 éves modell és 4 gyermek édesanyja gyönyörű. A közelmúltban, Instagram-oldalán bejelentette eljegyzését a 29 éves zenésszel, Tom Kaulitz-al.

7. Cindy Crawford, 52 éves

A legendás modell, Cindy Crawford lenyűgöző megjelenésével megdöbbenti rajongóit. Nehéz elhinni, hogy hamarosan betölti az 53-at, és hogy egy 17 éves lány édesanyja.

View this post on Instagram

Makeup test for tomorrow's shoot ?

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

8. Halle Berry, 52 éves

Halle Berry saját példája azt mutatja, hogy a rendszeres testmozgásnak köszönhetően könnyedén be lehet csapni az időt és 40-nek kinézni, amikor valójában már elmúltál 50. Sőt, a színésznő a 22 éves kora óta szigorú diétát tart – attól a pillanattól, amikor diagnosztizálták nála a cukorbetegséget.

9. Salma Hayek, 52 éves

Az 52 éves Salma Hayek strandfotóit nézegetve az Instagramjában nehéz elhinni, hogy a színésznő több mint 35 éves. Úgy tűnik, kicsit sem változott meg, mióta az Alkonyattól pirkadatig című kultuszfilmben játszott.

10. Reese Witherspoon, 42 éves

Reese Witherspoon 42 éves, de úgy néz ki, mint a 19 éves lánya nővére. Az örökké fiatal színésznő szinte nem változott, mióta a Doktor Szöszi című filmben játszott, pedig 18 év telt el a megjelenése óta.

11. Andie MacDowell, 60 éves

Az elegáns és stílusos Andie MacDowell-t nézve nehéz elfogadni azt a tényt, hogy már betöltötte a 60-at. Nem változott az elmúlt 20 évben, és még mindig megkapja a szívtipró szerepeket a filmekben.

View this post on Instagram

??? @papermagazine

A post shared by Andie Macdowell (@andiemacdowell) on

12. Thomas Sangster, 28 éves

A Trónok harcában és Az útvesztőben szereplő Thomas Sangster színész hamarosan 30 éves lesz. Ez a tény nem akadályozta meg abban, hogy tizenéveseket játsszon, és mindez azért van, mert 20 évesnek néz ki.

View this post on Instagram

in black ⚫ #thomassangster

A post shared by Thomas Sangster (@iamthomassangster) on

13. Jim Parsons, 45 éves

Nehéz elhinni, hogy az Agymenők legendás Sheldonja már 45 éves. Amikor elkezdte forgatni a sitcomot, már 33 éves volt, és úgy tűnik, azóta kicsit sem változott meg.

View this post on Instagram

A @normancook photo bomb of me and @missmayim

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on

14. Samuel L. Jackson, 70 éves

Samuel L. Jackson már 70 éves, de inkább úgy néz ki, mint a fiatalabb énje a Ponyvaregényből, mintsem egy öregember. A színész aktívan posztol az Instagram-oldalán, és a forgatási menetrendje hónapokra előre tele van.

Kit adnál hozzá ehhez a listához? Kérjük, mondd el nekünk kommentben!