20 alkalom, amikor a párkapcsolatok nevetségesen kiszámíthatatlanok voltak

Egy pár.kapcsolat legtöbbször nem csak móka és kacagás. A romantikus filmektől eltérően a valóságban kőkemény hullámvölgyek határolják minden egyes együtt töltött napunkat, melyeket ha tetszik, ha nem, együtt kell legyűrnünk. Bármilyen irányba is halad azonban az utunk, egy valamiben mind egyetérthetünk: egy pár.kapcsolatban sosem lehet unatkozni. Az alábbi fotók is ezt támasztják alá…

1. 12 órát késett a repülőgépünk, és már épp kezdtünk idegbajt kapni, amikor a barátom szólt, hogy megy és sétál egyet. Már több, mint fél órája távol volt, amikor úgy döntöttem, hogy megkeresem. Legnagyobb meglepetésemre a játszóházban bukkantam rá, ahol mesefilmet nézett éppen a gyerekekkel.

2. Végre megtaláltam, hogy hol rejtegeti a feleségem a rejtett édességeit…

3. Legalább tudom, hogy a barátom lezuhanyozott.

4. A földön ülve, magába roskadva és sírva találtam rá a feleségemre a gardróbszekrényben. Mikor megkérdeztem, mi a baj, azt mondta, hogy ‘nincs mit felvennie’.

5. Ma van a születésnapom, ezért a férjem gondolta, hogy meglep engem egy saját készítésű lepedő-kastéllyal.

6. Megcsörgettem ma a barátom telefonját, mert eltökítette valahol a házban. Nagy nehezen megtaláltam, ám legnagyobb meglepetésemre, mikor kézbe vettem, ez a kép fogadott…

7. Azt mondta, hogy talált egy nagyon sze.xi egybe ruhát nekem a plázában, és nem tudta ott hagyni. Kár, pedig jobb lett volna…

8. Megkértem a férjemet, hogy játsszon egy kicsit a lányunkkal.

9. Takarítás közben bukkantam rá a feleségem ‘mocskos titkaira’. Lehet, hogy gyakrabban kéne takarítanom.

10. A 7 hónapos terhes feleségem megkérdezte, hogy én mivel készülök fel a hamarosan születendő gyermekünk nevelésére. Mire én:

11. A feleség elküldte férjét, hogy vegyen végre egy lábtörlőt a bejárati ajtó elé. A férj pedig tette a dolgát… ?

12. Mindketten tudtuk, hogy a feleségem fél a magasságtól, de azt mondta, hogy ez nem akadályozza őt meg benne, hogy megmássza velem az egyik belvárosi toronyház kilátóját. Kettő perc után így nézett ki a kedvesem.

13. A férjem egy ideje otthon dolgozik, és mindig sír, hogy milyen sok a munkája. Ma véletlenül korábban jöttem haza, mint szoktam, és ez a látvány fogadott…

14. A barátnőm lekéste a Family Frost-os autót és ez egy kicsit megviselte őt.

15. A feleségemnek S.O.S. kellett kimosni a kedvenc mel.ltartóját, és most ‘szárítja’.

16. Az utcai lámpa folyton a szemünkbe világít a hálószobában, de a barátom szerencsére elegáns megoldást talált a probléma kiküszöbölésére.

17. A feleségem megkérdezte, hogy lehet az, hogy a porszívónk havi szinten tönkremegy. Ma megmutattam neki…

18. A születésnapi bulimon a barátnőm ‘nekem öltözött’. Félelmetesen jól sikerült neki… ?

19. Meghitt ajándékot szerettem volna adni a barátnőmnek, végül rá is bukkantam erre a csodálatos arany ékszerre, amit azonnal meg is vettem. Ez elhamarkodott döntésnek bizonyult, ugyanis szerettem volna egy képet is rakni bele a kedvesemből, ám sehol sem találtam róla fényképet. Jobb híján, így nem maradt más választásom: egyszerűen lerajzoltam őt.

20. Végezetül egy meglehetősen sokatmondó kép, mely alighanem minden férfinek ismerős lehet… ?