Mi folyik Budapesten? A piros lámpánál könnyített magán egy nő Csepelen

Gondolt egyet és könnyített magán a hölgy Budapesten.

A Budapesti Autósok Közössége számolt be arról, hogy a napokban Csepelen, a Teller Edi úton egy hölgy egyszerűen kiszállt az autóból és könnyített magán a piros lámpánál. A videón látszik, amint a nő kiszáll a piros lámpánál és egyszerűen odacsurrant a fűre. Láttunk már ehhez hasonlót, ahol férfi tett ehhez hasonlót az M7-es belső sávján.

Megjegyeznénk, hogy jelen pillanatban ez „törvényszegésnek” számít, tehát a nő szerencsésnek érezheti magát, hogy nem volt a közelben egy rendőr.

Egy másik elgondolkoztató dolog a megtörtént eset kapcsán, hogy Budapesten lehet jól jönne néhány illemhelyet kialakítani a városban, mert a videó is mutatja, hogy erre szükség lenne.

Most nyilván feltevődik a kérdés, hogy ez illetlenség, vagy szükségszerűség?

Végig olvasva a véleményeket, sokan egyet értenek a nővel. Csak néhány kommentet idéznénk:

„A természet Nagy Úr!”

„Valószínűleg elérte a hólyagja a határt, így inkább nyilvánosan vizelt szegény, mint szenvedjen. Mellesleg nem egészséges visszatartani azt, ami ki akar jönni :P”

„Hát ha rá jön az emberre, akkor rájön… Jobb mint a kocsiban.. ”

Megnyugtató érzés, hogy ennyire toleránsak az emberek, hiszen ha hasonló helyzetbe kerülünk, akkor számíthatunk az emberek megértésére. Vannak azonban akik ellenkező véleményen vannak.

Az eset kapcsán a TV2 is készített egy riportot. Megtudtuk, hogy arra is volt már eset, hogy egy férfi buszból vizelt ki a járdára.