Az 50 éves nő 30 éve nem mosolyog, hogy egy ránca se legyen. Így néz ki most.

Tudjuk, hogy a legtöbb nő nagyon érzékeny az öregedésre, a ráncok megjelenésére, a megereszkedett bőrre és az öregségi foltok megjelenésére, hiszen ezek annak a jelei, hogy elszállt felettük az idő. Nyilván vannak eljárások melyekkel vissza lehet szorítani a szarkalábakat és a mimikai ráncokat, de nem mindenki engedheti meg magának ezeket a beavatkozásokat. Léteznek azonban más módszerek is, például a világ legszebb nagymamájának titulált Yazemeenah Rossi, aki jó pár évvel meghaladta a hatvanat, remek formában van, sőt a ráncai is alig látszanak. Saját bevallása szerint ezt annak köszönheti, hogy rendszeresen eszik zöldséget és halat, nagyon sok folyadékot iszik, valamint mellőzi a káros szenvedélyeket és olajozza a bőrét.

Egy másik hölgy, név szerint Tess Christian újabb megoldást talált arra, hogy elkerülje a ráncosodást.

Az ötven éves hölgy, tíz éves kora óta nem mosolyog, vagyis több, mint negyven éve éli így életét. Elmondása szerint már nagyon fiatalon megtanulta kontrollálni az arcizmait, így azok azt teszik, amit ő akar. Tess úgy gondolja, hogy ez egy elengedhetetlen módszer a fiatalos megjelenésének fenntartásához.

“Szerintem ez sokkal természetesebb megoldás, mint bármilyen botox kezelés.” Néhány szakértő úgy véli, hogy ez a bizarr trükk másoknál is működhet.

“Többen is kérdezték, hogy botoxoltatom-e magam, mert olyan sima és feszes az arcom.” – én mindig azt válaszolom, hogy nem, ami igaz is.

(Ti el tudjátok képzelni az életeteket mosolygás és nevetés nélkül? Nos, én nagyon nem.)

Amikor barátnőivel együtt elmennek szórakozni és egymás-után csúsznak le a jobbnál-jobb italok, a hangulat pedig egyre fokozódik és mindenki nevet, Tess rezzenéstelen arccal ül a többiek között. A barátaim csak úgy hívnak Mona Lisa, hiszen az ő mosolyában is volt valami titokzatos.

Tess még akkor sem fakadt mosolyra, mikor első gyermeke megszületett, ami azért nagyon érdekes, mert a legtöbb anya boldog, ha gyermekét először adják a kezébe. Férje szerint nincs humorérzéke, így mikor megpróbál neki viccet mesélni neje, komor arccal ül előtte. Sokadik próbálkozás után inkább feladta a küzdelmet, mert rájött nem tudja mosolygásra bírni.

Igazság szerint nemcsak Tess az egyedüli nő, aki ehhez a módszerhez folyamodott. A hírességek körében is akadnak jócskán olyanok, akik nem mosolyognak. Ilyen például a 38 éves Kim Kardashian, aki azt mondta, azért nem mosolyog, mert nem akar ráncos lenni.

Az 50 éves Tess, ma így néz ki. Valljuk be tényleg egy deka ránca nincsen, se a homlokán, se a szája körül, de még a szemei sarkában sem.

Ti bevállalnátok, hogy így éljétek le az életeteket csak azért, hogy ne legyetek ráncosak?