Soha ne tedd a lábad a műszerfalra.. túlélők figyelmeztetnek!

Ki gondolná, hogy mennyire veszélyes lehet feltett lábakkal utazni az autóban. Grainne Kealy, a 35 éves nő sem gondolt erre addig, míg egy baleset miatt elvesztette a homlokát.

Sajnos a fiatal nőnek el kellett távolítani a homlokát, miután feltett lábbal utazott az autóban, és egy baleset során arcon térdelte magát. Gráinne Kealy küldetésének érzi, hogy a saját példáján keresztül magyarázza el, miért veszélyes így utazni.

Gráinne Kealy boldogan tette fel a lábát a műszerfalra, amikor barátja autójának anyósülésében utazott.

A sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett. Kevesen tudják, de egy légzsák akár 322 km/h-s sebességgel is képes kinyílni és feltöltődni levegővel, hogy mire az ütközés miatt egy fél pillanat alatt előrebukik a test, már készen álljon, és felfoghassa az ütést.

Ez a légzsák tolta bele a lány térdeit egyenesen az arcába, így nem is csoda, hogy Gráinne-nek eltört az arcában lévő összes csontja, sőt, két foga is bánta.

Az agya olyan szinten sérült, hogy folyadék szivárgott belőle.

A baleset előtti három, illetve a balesetet követő egy hónapról minden emlékét elfelejtette, és mai napig nem épült fel teljesen: időnként elfelejt szavakat a mondat közepén, bizonyos hétköznapi zajok hatására azonnal rátör a fejfájás, valamint nehezére esik koncentrálni.

(A fiatal lányról készült fotó a baleset előtt)

 

A homlokát teljes egészében el kellett távolítani a baleset utáni évben.

 

 

Két évig, amíg nem kapott egy porcelánból készült implantátumot, homlok nélkül élt.

(A fiatal lányról készült fotó a baleset előtt)

Érthető, hogy fontos neki, hogy másokkal ne történjen meg, ami vele, és mivel mostanában sok olyan képet lát a közösségi oldalakon, ahol a sztárok feltett lábbal utaznak, kötelességének érezte megosztani, mi lehet a következménye a kicsit kényelmesebb utazásnak.