Apuka megengedte hogy az 50 kilós pitbull együtt aludjon kislányával, amíg elkészül a videó, ami bejárta a címlapokat is

Sokan veszélyesnek tartják együtt aludni egy pitbullal, de ez az apuka másként gondolta. Nektek mi a véleményetek?

Ez a futótűzként terjedő videó körbejárta az internetet. A félelem egy olyan érzelem, amivel mindenkinek meg kell küzdenie, még annak is aki bátor és vakmerő. A félelem ezen kívül képes más érzelmeket is a felszínre hozni, mint például a szorongás érzését. .

Túlságosan félni mindemellett alvási problémákhoz is vezethet, mivel kevésbé valószínű, hogy idegesen és félve az ember el fog tudni aludni.

Egy kislány számára mindezek az érzések már jól ismertek. Adalynn Leary, akit gyakran csak Ady-ként emlegetnek, egy kisgyermek, aki traumatikus eseményen ment keresztül, amikor is egy 7-es erősségű földrengés rázta meg alaszkai otthonát.

A földrengés után Ady-nek szorongásai és alvási nehézségei voltak. De Ady egy különleges kislány, és egyedi módot talált, hogy megbirkózzon félelmeivel.

Hogy mi a nagy terv? Nos, kell hozzá egy hatalmas pitbull barát, aki Fury, azaz Düh nevet viseli.

A kutya a védelmező szerepet tölti be a kislány számára, és kettejük közöt elválaszthatatlan kötelék alakult ki. Így hát mikor Ady-nek problémái akadtak a szorongással és a földrengés okozta traumával, a pitbull ott volt, hogy átsegítse a kislányt.

Bár a kutyák képtelenek velünk szóban kommunikálni, sokszor úgy tűnhet hogy ők tudják mit érzünk anélkül, hogy elmondanánk neki. Fury ösztönösen reagált Ady szorongásaira, és vele volt minden egyes pillanatban a földrengés után.

A földrengés után Ady-nek problémái adódtak a gyerekágyában való egyedül alvással. Nem érezte magát biztonságban, és itt jött Fury a képbe. De vajon mit csinálhatott a kutya?

Odabújt szorosan a kislányhoz!

Ady édesapja felszerelt egy kamerát a lány szobájába, és felvette a legédesebb videót a párosról. Miután behívta a kutyát az ágyába, hogy aludjon mellette, még a kislány be is takargatta óvatosan a takarójával.

Miután rendesen bebugyolálta a kutyát, a kislány sokkal nyugodtabbnak tűnt és készen állt az alvásra.

Ady szüleit tudták mennyire imádta a kutya a kislányukat, és biztosítottak mindenkit, hogy a nagy mérete ellenére a kutya sose bántaná a lányt, és csak azért van ott hogy szolgálja és védje a kislányt.

A felvétel túl aranyos ahhoz, hogy szavakba lehessen foglalni, és meg is tekintheted az alábbi videóban. Mit gondolsz Ady és Fury történetéről? Neked is van olyan háziállatod, aki keresztül segít a nehéz időkön?