6 fontos szabály Tom Hanks-től, aki már 31 éve boldog házasságban él

Míg a hollywoodi párok egymás után adják be a válási papírokat, addig az Oscar-díjas amerikai színész, Tom Hanks és színésznő felesége, Rita Wilson már 31 éve élnek boldog és kiegyensúlyozott házasságban. Elmondásuk szerint nagyon sok mindenen vannak már túl, voltak nehéz pillanatok, de a kettejük közti szeretet, tisztelet és szerelme egyre csak erősebb lett. A mai cikkünkben úgy döntöttünk bemutatjuk nektek, hogy Tom Hanks szerint mi a boldog és kiegyensúlyozott házasság titka, amit saját bőrén tapasztalt meg.

30 éves korod előtt ne házasodj meg.

Tom Hanks és Rita Wilson, még 1985-ben ismerkedtek meg az “Önkéntesek” ahol szerelmes párt kellett alakítaniuk. A két színész között romantikus érzelmek kezdtek kialakulni, ám akkor Tomnak már volt felesége és két gyermeke, Ritanak pedig vőlegénye volt. Tom 1987-ben elhagyta akkori feleségét Samantha Lewes-t, majd egy évre rá feleségül vette Ritat.

Tom azt mondta, hogy nagyon hamar házasodtak össze első feleségével, és már tudja, hogy a házasságnak felelős, felnőtt döntésnek kell lenne. Ő úgy gondolja, hogy 30 éves kor előtt ne érdemes házasodni.

A legalapvetőbb dolgokban is engedni kell.

Tom katolikus, Rita pedig ortodox vallású volt. Tom tisztában volt vele, hogy feleségének mennyire fontos a vallás ezért az ő kedvéért még a házasság előtt áttért az ő vallására.

 

View this post on Instagram

 

30 years on April 30. ‘88 To ‘18. Magic numbers. Hanx and @RitaWilson

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Támogatni kell egymást.

Amikor Tom 1944-ben megkapta első Oscar-díját a “Philadelphia – Az érinthetetlen” című film miatt a színpadon megköszönte feleségének, hogy mindenben támogatta őt. “Azért lehetek most itt, mert egy olyan ember van mellettem, aki minden egyes nap megmutatja mennyire szeret engem.” – mondta Tom a köszönő beszédében.

2015-ben Ritanal mellrákot diagnosztizáltak, és nagyon félt attól, hogy férje mit fog szólni hozzá, és hogyan fog ez a betegség hatni a kapcsolatukra. Tom azonban mindenben támogatta és segítette őt. Szerencsére kemoterápia nélkül is sikerült megszabadulni a daganattól.

Élvezni kell minden közösen töltött percet.

Tom és Rita rengeteget utaztak, szinte az egész világot bejárták. Elmondásuk szerint ennyi v házasság után is élvezik egymás társaságát.

“Nagyon erősek Rita iránt érzett érzelmeim, mert ő nekem sokkal több, mint feleség, barátnő, egy édesanya vagy szerető. Nem tudnám nélküle elképzelni az életemet. Vannak olyan közös beszélgetéseink, amit kinyomtatok és egy lefűzős mappában őrzők, már több száz ilyen levelem van.” – mesélte Tom.

Fogadd el partnered úgy ahogy van.

Tom Hanks egy interjú keretein belül elmondta, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy olyan kedvese van, mint Rita, mert ő szereti vékonyan, szereti kövéren, szereti szőrösen, gyakorlatilag mindenhogy.

A legfontosabb az, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt.

Az újságírók megpróbálták kideríteni, hogy mi az erős és tartós házasság titka. Tom mindig válaszol a kérdéseikre, és azt mondja: „ A boldog házasság titka az, ha a megfelelő embert vesszük el, vagy megyünk hozzá. Én szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam Rita-ra. Én vagyok a világ legboldogabb embere.”

Mit gondoltok, mi egy jó és boldog kapcsolat kulcsa?