22 lebilincselő fénykép bizonyítja, hogy a szeretet tartja össze ezt a világot

A mai összeállításban szereplő embereknek nincs Thor kalapácsa vagy Vasember öltönye. Még Batman autóval sem rendelkeznek. Csak néhány egyszerű szabály szerint élnek: ne sétáljunk el senki mellett, akinek segítségre van szüksége, és ha tudod, próbáld meg valaki napját legalább egy kicsit boldogabbá tenni. Spoiler: nagyszerűek abban, amit csinálnak.

Tudjuk, hogy a jó dolgok inspirálóak. Ezért osztjuk meg ezt a listát a jó dolgokról, amit az emberek szerte a világon tettek. A cikk végén pedig egy bónusz bizonyítja, hogy Keanu Reeves kellene legyen a Kedvesség Hadseregének vezetője.

Egy rendőr észrevett egy lajhárt egy autópályán. Megállt, és először elvitte egy állatorvoshoz, majd visszajuttatta a természetes élőhelyére.

„A szemben lévő sorban ülő emberek nem ismerik egymást. A nő először repült, és rettegett. A férfi beszélt vele, és fogta a kezét. Csak emberek emberként viselkednek.”

„Apám mentett macskája nem volt megfelelően elválasztva, és nagyon elhanyagolták. Az egyetlen módja annak, hogy vizet igyon, ha apám tartja a poharat. Ezt naponta többször csinálja.”

„Egy repülőgépen hagytam a drága iPad-emet, és a cég személyzete megtalálta és félretette nekem. Köszi, srácok!”

Fekete Párduc Sean gondoskodik róla, hogy a macskáknak rengeteg ételük legyen!

Mindenkinek szüksége van egy olyan barátra, mint az 50-es.

via GIPHY

“Egy barátom önkéntes egy öregek otthonában, Ausztráliában, és ma ezzel üdvözölték. Még mindig sír.“

„A férjem ma a 17 éve növesztett haját adományozta a Little Princess Trust alapítványnak.”

„Ez a fickó, kerékpáros sisakot és símaszkot visel, és lopott kerékpárokat (beleértve az enyémet is) juttat vissza a tulajdonosaiknak internetes eladóktól. Járőrözik is az utcákon, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a kerékpárok megfelelően zárva és online regisztrálva vannak. Éppen meginterjúvolták a rádióban!”

Ez a cica egy esős napon érkezett egy brazil ügyvédi irodába. Nem csak befogadták és ételt adtak neki, de tiszteletbeli munkásként is elfogadták. A neve Leon.

“Amikor kijöttem az orvosi rendelőből, a napszemüvegemet az ajtóm fogantyúján lógva találtam.“

“Defektet kaptam, és a barátom telefonon keresztül próbált segíteni, de még mindig küzdöttem, hogy meglazítsam a csavarokat. Aztán megjelentek ezek a srácok. Korlátozottan beszéltek angolul, de a gumiabroncs felé intettek. Feltették a pótkerekemet, megköszöntem nekik, és próbáltam pénzt ajánlani, de visszautasították.“

Ezek az orvosok megkérdezték ezt a gyereket, hogy mi az álma, és ő azt mondta, hogy találkozni Batmannal. Tehát az orvos beöltözött a szuperhősnek, hogy meglepje.

via GIPHY

„Egy pultos, aki meglátott engem sírni adott nekem egy nyalókát, és egy ölelést.”

Ezek a tűzoltók megmentettek egy kiszáradt kolibrit, és ott voltak, amíg meg nem győződtek róla, hogy a madár rendben van.

“A kollégám észrevette, hogy lehúztam a rolót, mert az időjárás lehangolt. Amikor elmentem kávéért, erre tértem vissza, és tényleg felderítette a napomat.“

Ezt a szerencsés fát egy jó fej építész srác mentette meg, aki egy kivágást tervezett ebben az épületben, hogy a meglévő fa életben maradhasson.

„Az Uber utasom vezette az autómat, miután félreállítottak a lejárt vezetői engedélyem miatt, amiről nem tudtam. Nem csak, hogy elvezetett a Service Ontario-hoz, hogy visszaszerezzem a jogosítványomat, de azt sem hagyta, hogy vegyek neki egy kávét vagy egy muffint, miközben várt a bíróságnál.”

Ez a villamos Törökországban megállt, így a macska nyugodtan tudott vizet inni a pocsolyából.

via GIPHY

„Ez az asztalos a városomban 2 házat épített, egyet a hajléktalan embernek és egyet a kutyája számára. A hajléktalan férfi ott maradhat és aludhat, mivel nincs hova mennie.“

„Egy diák ma a gyermekével jött az órára, mert nem talált bébiszittert vagy valakit, aki vigyázna rá, miközben ő az osztályban volt. A professzorom azt mondta: „Majd én fogom, hogy tudj jegyzetelni!”

Bónusz: Keanu Reeves második esélyt ad egy rajongónak, hogy készítsen egy szelfit.

via GIPHY

Úgy gondoljuk, hogy az embereknek beszélniük kell a jó dolgokról, amit csinálnak. Tehát a hozzászólás részben itt az esélyed!