Az adományozó lelkületű színész okos otthont ad az ex-kommandósnak, aki mindkét lábát elveszítette

Amikor azt hiszed, hogy Gary Sinise már nem tudja bizonyítani, hogy ő egy hős, akkor megy és csinál valami dicséretre méltót.

A színész már régóta híve az erős támogató hálózatoknak a katonák és veteránok számára, és ő maga is rengeteget adományozott segély formájában azok számára, akiknek szükségük van rá.

Azonban, annak ellenére, hogy az igazán nagyszerű ember hírneve megkérdőjelezhetetlen, úgy tűnik, eltökélt szándéka, hogy hozzátesz egy olyan örökséghez, amely biztosan a valaha volt egyik legkedvesebb férfiként fogja láttatni Hollywoodban.

A Tucson-i lakos és egykori Zöldsapkás, Caleb Brewer őrmesternek meg lett volna bocsátva a gondolat, hogy minden remény elveszett, amikor mindkét lábát levágták Afganisztánban. Hazatérve megpróbáltatásokkal és szenvedéssel szembesült az életével kapcsolatos lépésekkel kapcsolatban. Szerencsére volt egy fénysugár Sinise formájában …

Caleb Brewer főtörzsőrmester 2012-ben csatlakozott az Amerikai Különleges Erőkhöz, de súlyosan megsérült egy bevetés során 2015-ben. Elvesztette mindkét lábát, majd vérrögöktől, fertőzéstől és traumás agykárosodástól szenvedett.

Mindezek ellenére azonban túlélte. Brewer 2016-ban visszavonult.

Most 31 éves, Arizonában, Tucsonban él, bár kezdetben küzdött, amikor helyreállította a normális életét. Végtére is, a változás drasztikus volt, és a visszatérés mindenhez, amit korábban ismert, nem volt könnyű feladat.

Szerencsére Gary Sinise hallott a helyzetéről, és azonnal figyelmet fordított rá.

A Forrest Gump sztár gondoskodott arról, hogy a megfelelő lakhatás ne olyan valami legyen, ami miatt Calebnek aggódnia kellene. A Gary Sinise Alapítványon keresztül segítő kezet nyújtott, és arra ösztönözte Calebot, hogy jelentkezzen a RISE (Restoring Independence Supporting Empowerment) programba, amelynek célja a sebesült veteránok számára speciálisan átalakított okos otthonok és átalakított járművek építése.

Nem tartott sokáig, amíg Brewer számára jóváhagyásra került egy okos otthon Tucsonban, olyan módosításokkal kiegészítve, amelyek segítséget nyújtanak a mindennapi életben. 2019. február 6-án az otthona elkészült.

A ház okos telefon által vezérelt funkciókkal rendelkezik, mint például az ajtónál lévő személyek ellenőrzése, a zenelejátszó hangerejének beállítása és a rolók nyitása és bezárása, valamint döntött tükrökkel, tolóajtókkal és számos más funkcióval.

Brewer azt mondta: „Hihetetlenül nyomasztó, jó értelemben. Ez nem is a valóság. Soha nem számítottam erre.”

További információ az otthonról az alábbi videóban:

Gary Sinise mindig lenyűgöz a hozzájárulásaival azoknak a hősöknek, akiknek a legnagyobb szükségük van segítségre, de néha túl büszkék ahhoz, kérjék. A legtöbb veterán életének többségét azzal töltötte, hogy mindent feláldozott a hazájáéért. A legkevesebb, amit tehetünk, hogy biztosítsuk, hogy azok, akik súlyosan megsérültek a szolgálatban, megkapják azt a támogatást és segítséget, amit megérdemelnek!

Úgy gondoljuk, hogy a világ jobb hely lenne, ha mindenki ugyanolyan adakozó hozzáállást képviselne, mint Gary Sinise!

Oszd meg ezt a cikket, ha ugyanezt gondolod.