Az Insta modell felfedi a tökéletes szelfik brutális trükközéseit  – meghökkentő galéria

Végre itt a leleplező igazság, fény derül arra, mi van a tökéletes szelfik hátterében. Így buknak le az olcsó Instagram sztárok.

Rianne Meijer Instagram modell, 628000 követővel az oldalán, elhatározta, hogy felfedi a tökéletes szociális médiás képek titkait, és megmutatja, mi a valóság. A boredpanda.com-ra feltöltött galériája igazán meglepő, amolyan áll-leesősre sikerült.

Nem minden arany, ami fénylik

A fiatal lánynak, aki a Cosmopolitan borítóján is szerepelt már és a H&M üzletlánc is szerepeltette a reklámjaiban, próbál a valóság közelében maradni az internetes jelenlétében és a való életben egyaránt.

Abban a korban, amikor a művi a tetszetős és a műanyag az új divat, frissítő olyan modellekkel és megannyi követővel rendelkező személyiséggel találkozni, aki még tudja, mi az a realitás, és ezt képviselni is akarja.

Nincs egyedül azzal, amit képvisel

Szakmai karrierje során több olyan emberrel került már kapcsolatba, akik osztják a nézeteit. Egyikük Louisa Northcote, a #freethepimple mozgalom aktivistája, aki szintén úgy tartja, hogy az Instagramon futó trendi tartalmak hamis képet állít be az emberi alakkal és a női-férfi ideállal kapcsolatban. 

Ennek érdekében elhatározta, hogy smink nélkül, csupán emberi valójában posztolja képeit, retusálatlan, hogy adjon némi realitás alapot a követőtáborának.

Két csodás modell, közös céllal az egészséges önértékelésért

Mindketten fantasztikus modellek, és szépek is, smink és retus nélkül egyaránt. Munkásságuk egyik céljául tűzték ki, hogy példaképként szolgálnak a természetesség mellett. Ezen felül pedig bátorítást adnak mindazoknak, akik rosszul érzik magukat a bőrükben, mert nem “ideális” az alakjuk.

Úgy vélik, hogy beszélni a külsőnkkel való elégedetlenségről, felvállalni a foltokat, pettyeket, sebhelyeket, színbéli eltéréseket, az úszógumit és egyéb, más “nem ideális” formákat, segít az önelfogadásban. Ezt tartják a legfontosabbnak a magunk szeretete felé vezető úton, mert minden más csak ámítás és hazugság.

A galéria:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21