Így lehet használt ruhából kincset érő darabot varázsolni néhány nyisszantással

Környezettudatosan divatozni? Használt ruhából újat varázsolni házilag? Igen!

A boredpanda.com cikkéből kiderül, hogyan vigyázhatsz egyszerre Földanyánkra, és lehetsz trendi olcsón, egyedien, házilag.

Netes divatdiktátor lehetne az elfoglalt háziasszony

Caitlin Trantham sok mindennel foglalkozik egyszerre, mégis akad ideje kreativitását és divat iránti szeretetét természetbarát módon megélni. Többek között három gyermek édesanyja, katona feleség, így örök világ elfoglalja magát valamivel.

A karantén idején természetesen, mint mindenki más, ő is elütötte valamivel az idejét, de nem akárhogy! 

Mivel már hét éve varr, ezért pontosan tudja, miből mit lehet kihozni. Ráadásul annyira szereti az egyedi darabokat, és saját öltözködési stílusát sem tudná semelyik nagy márka mellé sorolni, hogy hozzálátott saját magának készíteni a ruhadarabjait.

Olcsóbb, egyedibb, természetbarátabb

Minden egyes darabnak megvan a saját sztorija. Caitlin nem kitűzött céllal járt vásárolni, hanem addig böngészett a jól bevált használt ruha butikok kínálatában, amíg megtalálta a prédáját. 

Elmondása alapján eléggé sok mindent megnézett a ruhákon, hisz nem mindegy, bontható-e szépen vagy sem, milyen a minta, milyen a zipzár. Az anyag minősége természetesen alap kitétel volt. Az nem volt baj, ha akadtak rajta apró hibák, hisz egy-két módosítással azok eltüntethetőek.

Itt van 21 extra példa arra, hogyan álmodd újra ruhatárad úgy, mint Caitlin:

#1

#2

#3

#4

#5

 

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21