Felkavaró képek Szimbáról, aki törött lábát és sebeit szelfizős turisták miatt szerezte

A képeken szereplő kisoroszlánt nemrégiben mentették meg jószándékú emberek. Élete első szakaszát valódi pokolként élte meg.

Szimba, a törött lábú túlélő

A megmentői Szimbának nevezték el azután, hogy megtalálták és állatorvoshoz siettek vele – írja a boredpanda.com a riportban. A hír pár óra leforgása alatt bejárta a világot, de nem is csoda. Ez a kegyetlenség páratlanul embertelen tett némi garasért cserébe.

#1

#2

#3

Ellopták, bántották, és csoda, hogy felépül

A rosszakarók ellopták a kisoroszlánt, és csúnyán megsebezték, ütlegelték, a gerincét próbálták tönkretenni és eltörték a lábát is. Egyetlen oka az volt az ördögi cselekedeteiknek, hogy pénz szerezzenek a szelfizni vágyó turistáktól. Mivel Szimba így nem tudott védekezni és elmenekülni sem, tökéletes bevételi forrást és attrakciót jelentett. A poklok poklát járta be az állat.

#4

Sírni vágyunk, nem fényképezkedni vele

Az eredeti képek láttán az emberek nagy részének elszorul a szíve. Több fontos személyiség is állást foglalt az ügyben, köztük Vladimir Putyin. A riportok szerint az orosz elnök személyesen rendelte el az ügy kivizsgálását.

Egy állatorvos, Karen Dallakyan talált rá, aki elszállíttatta és kezelésbe is vette azonnal. Szimba lassan, de biztosan lábra fog állni, köszönhetően a jóakaratú megmentőinek.

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

 

Fényképek forrása: karendallakyan