Mit árul el rólad az ülésed és a testtartásod, amikor vendégségbe mész?

Mások vagyunk és másként viselkedünk vendégségben is, akad azonban pár olyan alapvető dolog, mint a testtartás, amely sokat elárulhat a személyiségünkről.

A brightside.me 10 olyan tipikus, inkább humoros ülési módot és testtartást elemez a következőkben, amik viccesnek hathatnak, de nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.

1. A szunnyadó kalandor

Elegáns vagy de ezzel egy időben nagyon nyitott is. Pontosan ezért inkább csak kávézz vagy teázz, mert a végén ugyanebben a pózban, de a csilláron köthetsz ki.

2. Verbális mániás

Érzelmes ember vagy, szeretsz beszélni. Az emberek szeretnek körülötted lenni, de néha már csak azért kínálnak étellel, hogy kicsit a csendet is élvezhessék.

3. A zen

Csak egészséges ételt eszel, vendégségben egyaránt, akár csak egy jógi. Ha még nem vagy az, lassanként azzá válsz, meglásd!

4. Plüss állat ország kormányzója

Dominálsz és erős egyéniség vagy, főként a plüss állatok országában.

5. Az igazi örökmozgó

Szokatlan ember, aki mindig mozgásban van, és ez sokakat akár sokkol is. Általában vékony alkat, mert ebben a pózban nehéz lenne ennie.

6. A társaság közepe

Társasági ember vagy, szereted a hosszú beszélgetéseket. Sokszor meglátogatod a barátaidat, szeretsz hozzájuk átugrani egy hónapra, esetleg kettőre.

7. A komfortzóna

Introvertált egyéniség vagy, aki szereti a magányát. Egy nagyobb társaságban lefagysz, de enni azért még mindig megy.

8. A virtuális csibész

Az intrika, a hátbaszúrás és az emberi játszmák a mindennapjaid része. Amikor vége a kedvenc sorozatodnak, kidugod az orrod a való világba.

9. Szökőkút ember

Kommunikatív alkat vagy, ami a saját érzéseidet és gondjaidat illeti, amikor meglátogatod a barátaidat. Néha extra módszereket vetnek be, hogy meghallgasd őket.

10. Az elvetemült igazságmondó

Nem látogatsz meg senkit, nincs rá szükséged. Magaddal elégedett vagy, ahogy vagy és senkit nem kímélsz az élces igazságaiddal.