A kerekesszékkel közlekedő menyasszony meglepi a vőlegényt azzal, hogy végigsétál az oltárhoz az esküvőjükön

A 29 éves lány meglepte férjét, amikor az apjával kéz a kézben lépett a színpadra.

Chelsie Hill mindig is tudta, hogy az esküvőjén szeretne az oltárhoz lépni. Így amikor eljött az idő, hogy 2021. szeptember 24-én összekösse az életét a kedvesével, Jay Bloomfielddel, Hill – aki egy 2010-es baleset óta deréktól lefelé lebénult – lemondott a kerekesszékéről, mielőtt az oltár elé lépett volna. A 29 éves lány most teljesen meglepte mostani férjét, amikor kéz a kézben léptek be az esküvőre. „Amint megláttam Jayt, leesett az álla” – mesélte Hill az Insidernek. „Egyszerűen sokkolta, hogy járkálok, mert fogalma sem volt róla”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

asha bailey (@ashabailey_) által megosztott bejegyzés

A gyönyörű pillanatot sokan értékelték a közösségi médiában, miután a pár esküvői fotósa, Asha Bailey megosztott egy videót, melyen Bloomfield szívmelengető reakciója látható, ahogy menyasszonya az oltárhoz sétál a vőlegény felé. „Azt mondta, arról a napról álmodott, amikor az esküvője napján a férje szemébe nézhet… és ez meg is történt. Egy szem sem maradt szárazon a tömegben. Ezek a pillanatok – ezek a pillanatok az ok, amiért azt csinálom, amit csinálok” – írta Bailey az Instagramon. A videót azóta megosztották a közösségi média platformokon, a netezők pedig virtuális könnyeket hullatnak a menyasszony különleges meglepetése miatt, amit vőlegényének okozott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

asha bailey (@ashabailey_) által megosztott bejegyzés

Hill, aki a Rollettes – egy Los Angeles-i kerekesszékes tánccsapat – vezérigazgatója és alapítója, 2014 óta van együtt a 34 éves Bloomfielddel. A Hyatt Regency Huntington Beachen tartott esküvőjük előtt úgy intézte, hogy a vőlegény háttal álljon a folyosónak, mielőtt ő belépne a szertartásra. „Egész életemben azt képzeltem, hogy szemtől szemben állok a férjemmel az esküvőm napján. A balesetem után nem voltam biztos benne, hogy valaha is találok valakit, aki igazán szeret engem egész lényemben. Te teljesen elfogadtál, tiszteltél és imádtál minden részemet. Erre a mai pillanatra olyasmit akartam tenni, amiről mindig is álmodtam. Szemtől szembe állni veled, miközben egymásnak ígérjük az életünket” – mondta Hill Bloomfieldnek a fogadalmában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@chelsiehill által megosztott bejegyzés

Az újságíróknak nyilatkozva Hill megosztotta, hogy az oltárhoz sétálás volt az egyik kedvenc pillanata a nap folyamán. „Úgy éreztem, hogy egész idő alatt a lelkünk egymásba zárult” – mondta. „Senki mást nem láttam magam körül. Csak őt láttam.” Hill elárulta, hogy lábmerevítőt és járókeretet használt, hogy valóra váltsa régi álmát, hogy az esküvője napján az oltárhoz lépjen. „Szeretném hangsúlyozni, hogy semmi baj nincs azzal, ha a székedben ülsz” – magyarázta. „De nekem, amikor felnőttem, mindig azt képzeltem el, hogy az oltárhoz sétálok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@chelsiehill által megosztott bejegyzés

„Én csak érezni akartam ezt – nem mintha a fogyatékosságom bármit is elvett volna tőlem -, de én csak érezni akartam, hogy szívvel-lélekkel, szemtől-szembe állok vele” – tette hozzá Hill. „Ez nagyon fontos dolog volt számomra.” Az esküvőjük napját Hill még néhány meglepetéssel fűszerezte. Ő és az apja lenyűgözték a tömeget egy Phil Wright által koreografált epikus apa-lánya tánccal, amely egy hagyományos lassú tánccal kezdődött, tele forgásokkal és ölelésekkel, de hamarosan izgalmas fordulatot vett, amikor Soulja Boy 2007-es slágere, a „Crank That” felcsendült.

A különleges napjukra reflektálva Hill az Instagramon osztotta meg, hogy nem is lehetett volna boldogabb azzal, ahogy minden alakult. „Varázslatos hétvége volt” – írta. „Azt mondani, hogy ez egy álom volt, még ez is enyhe kifejezés. Köszönjük a barátainknak és a családunknak, akik részt vettek és köszönjük, hogy nem nézték a távolságot és eljöttek. Mindannyian olyan különlegessé tettétek és olyan sokat jelentetek Jaynek és nekem.”